Kusursuz Selfie - Öz Çekimler İçin Bu Uygulamayı İndirin - Son Dakika
Teknoloji

Kusursuz Selfie - Öz Çekimler İçin Bu Uygulamayı İndirin

Kusursuz Selfie - Öz Çekimler İçin Bu Uygulamayı İndirin

Selfie fotoğraflarınızda yüzünüzdeki kusurlardan kurtulmak mı istiyorsunuz?

03.01.2015 13:44
Mahmut Saral - -

Eğer bir Windows Phone kullanıcısıysanız ve siz de akıllı telefonunuzun selfie - öz çekim kamerasıyla sıklıkla fotoğraflar çekiyorsanız bahsedeceğimiz bu uygulama işinize yarayabilir.


Create A Perfect Selfie isimli uygulama, kullanıcılara birçok farklı düzenleme seçeneği ve filtre sunuyor. Böylelikle özellikle yüzünüz üzerinde çok fazla değişiklik yapabiliyorsunuz. Örneğin, cildinizdeki pürüzleri ortadan kaldırabiliyor, dişlerinizi beyazlatabiliyor, kamera ışığı sebebiyle ortaya çıkabilen kırmızı göz problemini düzeltebiliyor, hatta göz renginizi bile değiştirebiliyorsunuz. 50'nin üzerinde filtre ve 100'ün üzerinde çerçeve barındıran uygulama, yüz hatlarınızda oynama yapabilmenize de imkan tanıyor.


Kısacası bu uygulama sayesinde bambaşka bir kimliğe bürünebilirsiniz. Öte yandan "sosyal medyadaki fotoğraflar yanıltıyor" görüşü de bu tip uygulamalar sayesinde giderek artıyor aslında.


50MB büyüklüğündeki uygulama, Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 uyumlu. Fiyatı da 1.49 dolar. İlgili sayfa için tıklayın.


Selfie - öz çekim için özel tasarlanan telefonlar:


Nokia Lumia 735 inceleme


HTC Desire Eye inceleme


Sony Xperia C3 inceleme



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Kusursuz Selfie - Öz Çekimler İçin Bu Uygulamayı İndirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement