Lenovo'nun Tanıtacağı 5 Yeni Akıllı Telefon Sızdı! - Son Dakika
Teknoloji

Lenovo'nun Tanıtacağı 5 Yeni Akıllı Telefon Sızdı!

Lenovo\'nun Tanıtacağı 5 Yeni Akıllı Telefon Sızdı!

Bilişim pazarının popüler üreticisi, son yıllarda yüksek performanslı akıllı telefon modelleriyle de öne çıkıyor!

22.08.2014 15:48

Bilişim pazarının popüler üreticisi, son yıllarda yüksek performanslı akıllı telefon modelleriyle de öne çıkıyor! İşte tanıtılması muhtemel 5 akıllı cihaz!

Akıllı telefon pazarına geçtiğimiz yıllarda hızlı bir giriş yapan ve kısa zamanda kendi kullanıcı kitlesini oluşturmayı başaran Lenovo, son akıllı telefon modeli Vibe Z2 Pro ile, pazarın en popülerleri arasında yer almayı başarmıştı. Yol haritasını uzmanlar ve kullanıcılarıyla paylaşmayı tercih eden Çin merkezli üretici, yeni sürprizlere hazırlanıyor.

Giriş seviyesinden en üst seviye performans sunan ve donanım sahibi 5 farklı akıllı cihaz tanıtmaya hazırlanan Lenovo'nun ilk hedefi Çin pazarı ve hemen ardından da Avrupa. Gizchina'nın yapmış olduğu habere göre ilk üç akıllı model'in kod adı ise, Lenovo A768t, Lenovo S858t ve Lenovo Vibe-X2 olarak belirlenmiş.

IFA 2014'de tanıtılacak olan muhtemel 3 cihazın haricinde diğer iki model ise, Ekim ayında kullanıcı karşısına çıkacak metal kasalı Lenovo Sisley ve Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Apollo-Yoga adını taşıyor. Bu arada Vibe-X2'nin 2.2 GHz hızında çalışan işlemciye, ince kasa tasarımına, 5 inç Full HD ekran teknolojisine ve 2 GB Ram'e sahip olacağına dair sızıntıları da hazır yeri gelmişken sizlerle paylaşalım.

The post Lenovo'nun Tanıtacağı 5 Yeni Akıllı Telefon Sızdı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Lenovo'nun Tanıtacağı 5 Yeni Akıllı Telefon Sızdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement