"m.kariyer.net" Hizmete Girdi - Son Dakika
Teknoloji

"m.kariyer.net" Hizmete Girdi

"m.kariyer.net" Hizmete Girdi

Kariyer.net'te her ay 13 bine yakın yeni iş ilanı yayınlanıyor.

08.02.2013 11:32

Kariyer.net mobil sitesi "m.kariyer.net" ile adaylar zaman ve mekân sınırı olmadan telefonlarının internet sağlayıcılarından iş ilanlarına diledikleri anda ulaşabiliyor.

Kariyer.net'in mobil sitesi "m.kariyer.net" hizmete girdi

Türkiye'nin en çok tercih edilen insan kaynakları platformu Kariyer.net, adayların cep telefonlarının internet sağlayıcılarından yeni iş ilanlarına hızlıca erişebilmeleri için Kariyer.net mobil sitesini uygulamaya geçirdi. Aday veritabanında 16 milyon 300 bin özgeçmiş ve 41 binden fazla üye firmanın yer aldığı, her ay 13 bine yakın yeni iş ilanı yayınlanan Kariyer.net'in mobil sitesine "m.kariyer.net" üzerinden ulaşmak mümkün.

Son dönemde mobil yeniliklere ağırlık veren Kariyer.net, kısa süre önce sırasıyla iPhone ve Android işletim sistemli cihazlar için İşAra uygulamasını hayata geçirmişti.

İlanlar taranıyor, başvuru yapılıyor

Yeni işe ihtiyacı olan ya da iş değiştirmeyi planlayan kullanıcılar, Kariyer.net mobil site ile zaman ve mekân sınırı olmaksızın başvuru yapmak istedikleri ilana kolayca ulaşabiliyor. Kariyer.net üyesi tüm adaylar, mobil site üzerinden yayında olan iş ilanlarını inceleyebiliyor; yanı sıra başvuru yapmak istedikleri pozisyonlar ile ilgili ilan taraması yapabiliyor.

Akıllı telefonlar yaygınlaşıyor, iş arama mobile taşınıyor

Mobil mecranın iş arayanlar için artık çok önemli olduğunu vurgulayan Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz "Kariyer.net olarak mobil mecrayı hedefleyen uygulamaları hayata geçirmek için akıllı telefonların geniş bir kitle tarafından kabul görmesini bekledik. 2012 sonu itibariyle her beş mobil kullanıcıdan birinin akıllı telefon kullandığı bir pazar oluştu ve biz de bu dönemde kullanıcılarımızı mobil uygulamalarla kucakladık." dedi. Azoz, sözlerine şöyle devam etti: "kasım ayında iphone ve ocak ayında android platformlar için geliştirdiğimiz İşAra uygulamamız şimdiye kadar 146 bin kez indirildi. Adaylarımız ilanları cepten takip edebiliyor, mobil uygulamalarımızla iş başvurularını daha kolay ve hızlı bir şekilde iş fırsatlarını değerlendirebiliyor. "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji 'm.kariyer.net' Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement