Manson Family Vacation'dan İlk Fragman - Son Dakika
Teknoloji

Manson Family Vacation'dan İlk Fragman

Yönetmenliğini J. Davis'in yaptığı film bu yıl South by Southwest festivalinde prömiyerini gerçekleştirdikten sonra elinde birçok ödülle evine dönmeyi başardı.

28.09.2015 11:46

Manson Family Vacation turkishplayer

Yönetmenliğini J. Davis'in yaptığı film bu yıl South by Southwest festivalinde prömiyerini gerçekleştirdikten sonra elinde birçok ödülle evine dönmeyi başardı. Filmin ismi 1960'lı yılların adını duyurmuş ünlü suçlularından ABD'li Charles Manson'dan almaktadır. Her ne kadar film bu yönüyle izleyiciler tarafından korku filmi olarak etiketlense de esasında filmin temasında dram hakim.

Filmin başrollerinde Jay Duplass ve Linas Phillips yer almaktadır.Yönetmen böylesine ilgi çekici bir senaryoya hakim filmde oyuncuları ince eleyip sık dokuduğunu belirtiyor.

Filmin ülkemizdeki vizyon tarihine dair herhangi bir geliş yok. Ancak film 6 Ekim'den itibaren internet ortamında çeşitli yerlerde satışa sunulacaktır. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Manson Family Vacation\'dan İlk Fragman
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Manson Family Vacation'dan İlk Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement