Marvel's Avengers İndirimli Satışa Sunuldu - Son Dakika
Teknoloji

Marvel's Avengers İndirimli Satışa Sunuldu

Marvel\'s Avengers İndirimli Satışa Sunuldu

Marvel's Avengers oyunu, eleştirilerin hedefi olmasının ardından satıştan kalkacak. Oyunun geliştiricisi, son bir kıyak yaparak oyuna yüzde 90 indirim uyguladı. Şu anda Steam ve PlayStation Store'da indirimli olarak sunulan oyun, sadece 24,90 TL'ye satın alınabilir. Desteği sonlanacak olan oyun, ay sonunda dijital olarak satın alınamayacak olsa da oynanabilir olacak. Crystal Dynamics ise şu anda bir sonraki Tomb Raider oyunu üzerinde çalışıyor.

19.09.2023 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2021'de çıktığından beri eleştiri oklarının hedefinde olan Marvel's Avengers, yakında satıştan sonsuza dek kalkacak. Oyunun geliştiricisi, son bir kıyak yaparak oyuna yüzde 90 oranında bir indirim yaptı.

Sadece 24,90 TL'ye Marvel's Avengers sahibi olabilirsiniz

Crystal Dynamics daha önce 30 Eylül 2023'te bu talihsiz canlı hizmet oyunu için desteğini sonlandırmayı planladığını açıklamıştı ve bu tarihten sonra oyun artık dijital mağazalardan satın alınamayacak. Bu tarihe az bir süre kalmışken oyunun fiyatı büyük ölçüde düşürüldü.

Marvel's Avengers İndirimli Satışa Sunuldu

Şu anda Marvel's Avengers hem Steam hem de PlayStation Store'da normal fiyatından yüzde 90 indirimli olarak sunuluyor, yani sadece 24,90 TL'ye sahip olabilirsiniz. Ay sonu geldiğinde en azından dijital olarak satın alınamayacak olsa da hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları oyuna sahip olanlar için hala oynanabilir olacak.

Marvel'dan kötü haber! Destek sonlanıyor

Ocak ayında Marvel's Avengers için desteğini çekeceğini duyuran Crystal Dynamics şunları söylemişti: "Topluluğumuzdaki herkesin bu karakterler ve hikayeleriyle büyük bir bağı olduğu için bunun hayal kırıklığı yaratan bir haber olduğunu biliyoruz. Bu maceraya bizimle birlikte katıldığınız için çok ama çok minnettarız.

Marvel's Avengers için duyduğunuz heyecan – destansı Fotoğraf Modu çekimlerinizden bir sonraki Kahramanlarımızın kim olacağına dair teoriler ürettiğiniz başlıklara ve Twitch yayınlarınıza kadar – bu oyunun hayata geçirilmesinde büyük rol oynadı."

Marvel's Avengers İndirimli Satışa Sunuldu

Marvel's Avengers son büyük güncellemesini Mart ayında aldı ve bu da hayranlar için acı tatlı bir olay oldu; bazıları oyunu kaçırılmış bir fırsat olarak görürken, diğerleri onu "yanlış anlaşılmış" bir oyun olarak görüyor.

Avengers: Secret Wars ve Deadpool 3 ile ilgili heyecanlandıran iddia!

Crystal Dynamics'e gelince, stüdyo şu anda bir sonraki Tomb Raider oyunu üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor. Unreal Engine 5 üzerine inşa edilmiş bir "sinematik aksiyon-macera" olarak pazarlanan oyunun yayıncılığını Amazon Games'in üstlendiğini biliyoruz, ancak oyunla ilgili diğer her şey ortaya çıkarılmayı bekleyen bir gizem.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Marvel's Avengers İndirimli Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement