Microsoft Lumia 1030'un Durumu Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft Lumia 1030'un Durumu Belli Oldu

Microsoft Lumia 1030\'un Durumu Belli Oldu

Spekülasyonlardaki telefonla ilgili gerçek ortaya çıktı.

05.12.2014 17:18
Hasan Uğur Nayır - -

Geçtiğimiz aydan bu yana Microsoft'un potansiyel amiral gemisi 1030 hakkında çeşitli söylentiler çıktı. Rivayetlere göre McLaren kod adlı telefon, Nokia Lumia 1020'nin halefi olacaktı. Cihazda 50 MP'lik kamera ve 4. nesil LED flaşın olacağı ileri sürüldü. Sızıntı görseller de internete düştü. Şimdi Lumia 1030 söylentileri hurdaya çıktı diyebiliriz.


The Verge editörü Tom Warren'ın belirttiğine göre Microsoft, 1030 üstünde çalışmıyor. Sızıntılarda gözüken telefon ise iptal edilen McLaren prototipi. 50 MP kamera yerine daha mütevazi olarak 20 MP'lik bir kamerası olduğu da ortaya çıktı.


Microsoft yeni bir üst düzey cihaz geliştirmiyor mu? Tabii ki geliştiriyor. Ancak bu telefon Lumia 1020'nin yeni nesil versiyonu olmayabilir. CES veya MWC'te bir duyurunun yapılması olasılıklar kapsamında. Piyasa uzmanlarına göreyse Microsoft yeni telefonunda yeni yazılımsal özelliklere yer vermeyi planlıyor. Sizin Lumia serisi hakkındaki düşünceleriniz nedir? Windows Phone platformunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı alttaki boş kutuya bırakmayı ihmal etmeyin.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft Lumia 1030'un Durumu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement