Müziği Beraber Dinleyin: Humlan + Bagis Bundle - Son Dakika
Teknoloji

Müziği Beraber Dinleyin: Humlan + Bagis Bundle

Müziği Beraber Dinleyin: Humlan + Bagis Bundle

14 Şubat, yani Sevgililer Günü. Araştırmalar, en fazla alışveriş yapılan günlerden bir tanesinin de Sevgililer Günü olduğunu gösteriyor.

13.02.2014 18:33
Mahmut Saral - -

Humlan + Bagis Bundle da bunlardan biri ve özellikle müzik dinlemekten hoşlanan, "müziği paylaşmayı seven çiftlere" yönelik bir ürün. "Bir ürün" dediysek, aslında paketin içinde iki adet ürün bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Urbanears Bagis Tomato kulak içi kulaklık, diğeri de Humlan Indigo isimli kulak üstü kulaklık modeli.


Sözü kulak içi kulaklık modelinden açacak olursak, sıcak rengi, sağlam örgü kablosu, aramalara cevap vermenize yardımcı olan ufak kontrol paneli ve yumuşak başlıklarıyla dikkat çeken bir ürün. Ek olarak, kutunun içinde kulağınızın boyutuna göre seçebileceğiniz farklı başlıklar da mevcut. Böylece daha rahat bir deneyim elde edebilirsiniz.


Frekans aralığı: 20-20 kHz


Hassaslık: 112dB


Fotoğraflar için tıklayın.



Kulak üstü kulaklık modeli Humlan Indigo'ya gelecek olursak, ilk dikkat çeken özelliği, yıkanabilir bir yapıda olması. Hem kulaklıklarda yer alan pedler, hem de kulaklığın bandı çıkarılıp yıkanabiliyor ve sonrasında tekrar rahatlıkla takılabiliyor. Bu modelde de örgü kablo ve aramalara cevap verebilmeniz için bir kontrol paneli bulunuyor. Ayrıca, ürünün dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de Sound Plug. Cihazın sağ kulaklığının altında bir kulaklış girişi bulunuyor. Buraya kulak içi kulaklığı da takabiliyor, böylelikle tek kaynaktan iki kişi olarak müzik dinleyebiliyorsunuz.


Frekans aralığı: 20Hz-20 kHz


Hassaslık: 100dB


Ve gelelim fiyatlara...


Humlan+ Bagis Bundle'ın Türkiye satış fiyatı 179,90 TL. Bu paketten hariç, bir de Plattan+ Medis Bundle var ki bunun da fiyatı 199,90 TL.


Humlan+ Bagis Bundle'ın incelemesini yakında sitemizde bulabileceksiniz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Müziği Beraber Dinleyin: Humlan + Bagis Bundle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement