Nike, Back To The Future'daki Ayakkabıyı Satışa Çıkarabilir - Son Dakika
Teknoloji

Nike, Back To The Future'daki Ayakkabıyı Satışa Çıkarabilir

Nike, Back To The Future\'daki Ayakkabıyı Satışa Çıkarabilir

Twitter'da yazılanlar hayranları heyecanlandırmaya yetti.

21.10.2015 12:17
Mahmut Saral - -

Back to the Future'da bahsedilen tarih, yani 21 Ekim 2015, nihayet geldi. Marty, geleceğe adım attığında takvimler bu tarihi gösteriyordu. Gerçek hayatta da bu tarihi görmek için bekleyen birçok kişi vardı ve filmde gösterilen birçok teknoloji henüz gerçekleşmemiş olsa da 21 Ekim'de olmak güzel.


Tabii Marty'de dikkat çekici birçok unsur vardı. Uçan kaykay ve Nike ayakkabıları, bunlardan yalnızca iki tanesi. Uçan kaykayla ilgili daha önce birçok haber ve video gelmişti ve biz de çoğunu sizlerle paylaşmıştık. Buna daha vakit var gibi, ama Nike ayakkabılara kavuşmamız şu an için daha olası.


Filmde Marty'nin giydiği Nike Air Mag Sneakers ayakkabılar yakında satışa sunulabilir. Daha önce özel üretim olarak bu ayakkabılar piyasaya sunulmuştu. Şimdi de daha kapsamlı bir çalışma olabilir.



Nike'ın artık ikon olmuş birçok tasarımında imzası bulunan Tinker Hatfield, bundan kısa süre önce bir bilgi vermiş ve bu ayakkabının 2015 içinde satışa sunulacağını bildirmişti. Henüz yeni bir duyuru yok, ama Nike, birkaç saat önce Twitter'da @realmikefox'u da etiketleyerek "Yarın görüşürüz" mesajını paylaştı. Bu da akıllara yine ayakkabıyı getiriyor. Birkaç saat içinde Nike'dan bu konuyla ilgili resmi bir duyuru gelebilir.



Ünlü aktör, Geleceğe Dönüş 4'ü istiyor



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nike, Back To The Future'daki Ayakkabıyı Satışa Çıkarabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement