Nubia Red Magic 6R: PUBG Mobile Testi - Son Dakika
Teknoloji

Nubia Red Magic 6R: PUBG Mobile Testi

Nubia Red Magic 6R: PUBG Mobile Testi

Nubia'nın Red Magic 6R modeli, oyun odaklı özellikleri ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Snapdragon 888 yonga seti ve 144Hz ekran gibi güçlü özelliklerle donatılan cihaz, PUBG Mobile gibi popüler oyunlarda üst düzey performans sunuyor.

26.08.2023 21:41

ZTE'nin Nubia markası oyun odaklı modellerle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Red Magic 6R de bu cihazlardan birisi konumunda. Özellikleriyle ve tasarımıyla üzmeyen akıllı telefon oyun konusunda bir hayli iddialı. Peki bu cihaz neler sunuyor ve özellikle mobil oyun denince akla ilk gelen yapımlardan PUBG Mobile'da nasıl bir performans gösteriyor? Artık Türkiye'de de resmen faaliyet gösteren Nubia markasının Red Magic 6R modelinin PUBG Mobile testi ile sizlerleyiz.

Red Magic 6R PUBG testi

Nubia'nın Red Magic 6R modeli, akıllı telefon pazarına oyun odaklı bir soluk getiriyor. Snapdragon 888 yonga seti ve 144Hz ekran gibi güçlü özelliklerle donatılan bu cihaz, ince ve hafif yapısıyla da dikkat çekiyor. 6.67 inç boyutundaki ekran, 2400 x 1080 çözünürlük sunarken, 144Hz yenileme hızı ve 360Hz örnekleme hızıyla oyun deneyimini akıcı kılıyor.

Red Magic 6R'ın kameraları da göz ardı edilecek gibi değil. Cihazın arka tarafında 64MP ana kamera, 8MP ultra geniş açı, 5MP makro ve 2MP derinlik sensörü bulunuyor. Bu özellikler, çeşitli çekim senaryolarına uygunluk sağlıyor. Ayrıca 16MP ön kamera, Full HD video kaydı yapabilme yeteneğiyle selfieleri ve görüntülü görüşmeleri daha da keyifli hale getiriyor.

15.000 TL'ye amiral gemisi? vivo V29 Lite inceleme!

Nubia ve Tencent iş birliğinin meyvesi olan Red Magic 6R, özellikle popüler oyunlar için optimize edilmiş teknolojiler sunuyor. Tencent'in oyunlarına özel olarak tasarlanmış olan cihaz, Call of Duty, The End of the World gibi oyunlarda üst düzey performans sağlamayı amaçlıyor. Bu sayede oyun severler, etkileyici grafikler ve akıcı deneyim ile oyunların tadını çıkarabilirler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Nubia Red Magic 6R: PUBG Mobile Testi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement