Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor

Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor

Nvidia, Remnant 2, DESORDRE: A Puzzle Game ve Gord gibi yapımlara DLSS özelliğini eklemeye devam ediyor. Ayrıca Baldur's Gate 3 için de DLSS güncellemesi yapıldı. DLSS, görüntü kalitesini korurken oyun performansını artıran bir teknolojidir. Ağustos ayı itibarıyla DLSS desteğine sahip oyun sayısı 300'ü geçti.

09.08.2023 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor. Şirketten gelen açıklamaya göre Remnant 2, DESORDRE: A Puzzle Game ve Gord gibi yapımlar DLSS özelliği kazanıyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta Baldur's Gate 3 için DLSS güncellemesi yapıldığını belirtmek gerekiyor.

Nvidia DLSS desteğine sahip yeni oyunlar belli oldu

DLSS, görüntü kalitesini korurken oyunların performansını önemli ölçüde artırabilen, makine öğrenimi destekli bir teknoloji olmasıyla öne çıkıyor. Düşük çözünürlüklü grafiği işleyerek daha yüksek çözünürlüklü bir görüntüye dönüştüren DLSS, yapay zeka destekli olarak çalışıyor.

Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor

Ağustos ayı itibarıyla DLSS desteğine kavuşan oyunlar arasında en çok dikkati Baldur's Gate 3 çekiyor. Nvidia'nın açıklamasına göre rol yapma oyunu, DLSS 2 and DLAA teknolojileriyle üst düzey grafik kalitesini performanslı şekilde sunacak.

23423432

Diğer oyunlar arasında ise bulmaca-macera oyunu DESORDRE ve son zamanların en çok satan aksiyon oyunu olan Remnant 2 yer alıyor. Bu yapımlar, Nvidia'nın en güçlü DLSS 3 teknolojisine sahip olacak. DLSS 3, tamamen yeni kareler oluşturmak için yapay zeka kullanarak önceki DLSS sürümlerine göre 4 kata kadar daha fazla performans sunuyor.

Baldur's Gate 3 – DLSS 2 ve DLAA

Remnant 2 – DLSS 3

DESORDRE: A Puzzle Game Adventure – DLSS 3

Gord – DLSS 2

The Texas Chain Saw Massacre – DLSS 2

SPRAWL – DLSS 2 ve DLAA

Deadlink – DLSS 2

Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor

Ağustos oyunlarıyla birlikte DLSS teknolojisine sahip oyun sayısı 300'ü geçmiş oldu. Bu yapımlar arasında büyük bütçeli God of War'dan Minecraft'a kadar birçok kategorideki oyun bulunuyor.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Nvidia, DLSS teknolojisini yeni oyunlara getirmeye devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement