Oyun Dünyası, Yarın Gameınformer'ı Bekliyor - Son Dakika
Teknoloji

Oyun Dünyası, Yarın Gameınformer'ı Bekliyor

Oyun Dünyası, Yarın Gameınformer\'ı Bekliyor

Merakla beklenen, AAA bir oyunun görücüye çıkması bekleniyor.

05.03.2013 10:30

Mahmut Saral - - Oyun dünyasının en popüler yayınlarından biri olan GameInformer, genellikle daha önce haklarında bahsedilmeyen oyunları ilk kez görücüye çıkarmasıyla bilinir. Birçok önemli oyunun ilk bilgileri ve resimleri, genellikle bu dergi sayesinde oyunseverlere sunuluyor. İşte bu durum, derginin yeni sayısında da geçerli olacak.

Yeni sayının çıkmasına biraz daha vakit var. Ancak sayı çıkmadan önce, derginin kapağını yarın itibarıyla görebileceğiz. Dikkat çekici olan ise, kapakta yer alacak oyunun henüz bilinmiyor olması. "Ne var yani, her derginin kapağı zaten çıkmadan önce kolay kolay bilinmez" diyebilirsiniz, haklısınız da. Ancak derginin Baş Editörü Andy McNamara'nın Twitter'da paylaştığı mesaja bakılırsa, gayet önemli bir yeni nesil oyunu göreceğiz yarın.

McNamara, bu oyunun, bir süre önce kendini belli eden yeni Assassin's Creed oyunu olmadığını da belirtiyor. Bu da akıllara, diğer beklenen Battlefield 4, Thief 4, Call of Duty: Modern Warfare 4 ve Doom 4 gibi isimleri getiriyor. Belki de Gran Turismo 6'dır?

Bakalım yarın neler olacak...

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Oyun Dünyası, Yarın Gameınformer'ı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement