P.t. Demosunu Oynayamadınız mı? Üzülmeyin! - Son Dakika
Teknoloji

P.t. Demosunu Oynayamadınız mı? Üzülmeyin!

P.t. Demosunu Oynayamadınız mı? Üzülmeyin!

Bildiğiniz gibi P.T., Konami tarafından Hideo Kojima yönetimi altında geliştirilen Silent Hills isimli oyunun demosuna verilen isimdi.

31.07.2015 21:31

pt

Bildiğiniz gibi P.T., Konami tarafından Hideo Kojima yönetimi altında geliştirilen Silent Hills isimli oyunun demosuna verilen isimdi. İsimdi diyorum, çünkü bildiğiniz gibi yapım Hideo Kojima'nın Konami ile yollarını ayırmasının ardından tamamen rafa kaldırıldı ve proje de iptal edilmiş oldu. Bu haber özellikle Silent Hill hayranlarını ve tüm diğer korku oyunu severleri derdinden yaralamıştı. Hatta durum öyle bir hal aldı ki yakın zaman önce, demo PlayStation Store'dan dahi kaldırıldı.

Fakat üzülmenize gerek yok! Öncelikle bu haberimiz oyunu PS4 sahibi olmadığı için oynayamayan okuyucularımızı sevindirecek diyebilirim. Çünkü amatör bir grup, Unity oyun motoruyla P.T.'yi PC, Mac ve Linux sistemleri için geliştirmeyi başardı. Tam olarak P.T. ile aynı kalitede diyemeyeceğimiz oyun, yine de oldukça tatmin edici görünüyor.

Yapımı,resmi sitesine girerek daha detaylı inceleyebilir ve indirip kendiniz deneyebilirsiniz.

Kim bilir, belki bir gün Silent Hills projesi tekrardan karşımıza çıkar ve bizlere muazzam bir korku oyunu deneyimi sunar.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji P.t. Demosunu Oynayamadınız mı? Üzülmeyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement