PlayStation 4 bombaları yolda - Son Dakika
Teknoloji

PlayStation 4 bombaları yolda

PlayStation 4 bombaları yolda

PlayStation 4'ün çıkış oyunları yeri göğü sallamamış olabilir, ama bakın sırada neler var!

06.12.2013 01:00

PlayStation 4 sonunda gerçeğe dönüştü. Şimdiye kadar çıkan PS4 oyunlarıysa o kadar ilgi çekici görünmüyor. Killzone: Shadow Fall veya Knack, PS4'ün gerçek potansiyelini tam anlamıyla kullanmıyorlar. Ancak 2014'ün başında bu durum değişebilir. İşte gözünüzü ayırmamanız gereken, önümüzdeki aylarda çıkacak PS4 oyunları.

Watch Dogs

2014'ün belki de en çok beklenen oyunu Watch Dogs, sessizce ilerlemeniz gereken bir aksiyon-macera oyunu. Açık dünyada istediğiniz yere ayak basmanıza olanak tanıyan oyunda seçkin bir hacker olan Aiden Pearce'ı yönetiyor, düşmanlarınızı hack'lemeye ve alt etmeye çalışıyorsunuz. Oyunun asıl potansiyeli ise diğer oyuncuları hack'lemeye çalıştığınız çoklu oyuncu modunda gizli. Hack'lenen oyuncunun, bunu kimin yaptığını bulup onu öldürerek veya kaçırarak verilerin indirilmesine engel olması gerekiyor.

Metal Gear Solid V - Ground Zeroes/ The Phantom Pain

Metal Gear Solid'in son sürümü aslında iki bölümden oluşuyor: Ground Zeroes ve The Phantom Pain. İlk bölüm 1975'te geçiyor ve Phantom Pain'de, 9 sene sonra yaşanacak olaylara zemin hazırlıyor. MGS'nin ilk açık dünya sürümü olacak bu oyun, görevlere giderken farklı ulaşım modları kullanmanıza izin verdiği gibi, hikaye görevlerini istediğiniz sırada bitirmenize olanak tanıyacak.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji PlayStation 4 bombaları yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement