Predators'de Amd Gücü! - Son Dakika
Teknoloji

Predators'de Amd Gücü!

Predators\'de Amd Gücü!

Amd Teknolojisi, "Predators" Filmini Beyazperdeye Taşıyor. İşte Beklenen Filmin Perde Arkası...

11.07.2010 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMD bugün yaptığı bir açıklamada, Troublemaker Studios'un yeni filmi "Predators" için hazırlanan animasyonlar ve özel efektleri yaratmakta Altı Çekirdekli AMD Opteron™ işlemciler ve ATı FirePro™ grafik hızlandırıcılarından yararlandığını açıkladı.

Yapımcılığını ve uygulayıcı yönetmenliğini ünlü filmci Robert Rodriquez'in üstlendiği, başrolünde Akademi Ödüllü oyuncu Adrien Brody'nin oynadığı Predators, bir gezegende av olarak bir araya getirildiklerini anlayan bir grup seçilmiş askerin öyküsünü anlatıyor.

• Film endüstrisinde uzun bir geçmişi olan Troublemaker Studios, gişe rekortmeni filmlerde dijital filmciliğin ve özel efektlerin sınırlarını zorlamak için AMD teknolojisini kullanıyor.

• Rodriguez, Predators'a ek olarak altı filminde daha AMD teknolojisinden yararlandı. Bu filmler "Shorts", "Spy Kids 2: The ısland of Lost Dreams", "Spy Kids 3D: Game Over", "Planet Terror" ve "Sin City".

• Rodriguez'in 3 Eylül 2010'da gösterime girecek yeni filmi Machete'de de dijital omurga olarak AMD teknolojileri kullanılıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Predators'de Amd Gücü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement