Rise Of The Tomb Raider Çıkış Tarihi ve Yeni Mod - Son Dakika
Teknoloji

Rise Of The Tomb Raider Çıkış Tarihi ve Yeni Mod

Ablamızın hayranları beklemekten ağaç oldu, açtılar geçmiş oyunları bitirdiler bile. Neyse sinirlenmeden devam edelim haberimize. Sonunda ufukta göründü diyeceğim ama ufuk değil baya yakın.

30.12.2015 11:46

rise-of-the-tomb-raider-çıkış-tarihi-dayaniklilik-modu

Ablamızın hayranları beklemekten ağaç oldu, açtılar geçmiş oyunları bitirdiler bile.

Neyse sinirlenmeden devam edelim haberimize. Sonunda ufukta göründü diyeceğim ama ufuk değil baya yakın. Rise Of The Tomb Raider Çıkış Tarihi Ocak 2016 içerisinde kesinlik kazandı. Demek oluyor ki yeni yılda hemen ablanın serüvenini bitirip diğer gelecek oyunları da beklemeye devam edeceğiz.

Neyse çıkış tarihini sizlerle paylaştıktan sonra gelelim bu yeni dayanıklılık modu nedir ne değildir. Vahşi ormanın derinlerinde yalnız kalan Lara ablamız bakın hep ablam olmuştur bu güne kadar bilgiyi vermeden edemedim. Geçmiş oyunlarda dahil bir yerlerine bakma çabam olmadı ona hep saygı duydum. Neyse konuyu dağıtmayayım akılları başka şeylere çekmeden vahşi ormanın derininde Lara otlakçı, serüvenci, korkusuz, hem zanaatkar hem şifacı yani manyak bir hatun olmak zorunda. Neden mi? Çünkü ormanda.

Bu mod vahşi dünya ile kadın arasındaki yaşam mücadelesini bizlere sunuyor. Bir yandan ölüm kokan hayvanlar bir taraftan da ölüm kokan gecenin karanlığında hayatta kalmak için elinden geleni yapacaksınız. Bu mod içerisinde hiç bir şeyiniz yokken başlayacak ve herşeyinizi bulup her şeyi kendiniz ayarlamak zorundasınız. Soğuk karşı dayanklı olmalı geceyi atlata bilmeli ve gelen tüm tehlikelere karşı hazırlıklı olmalısınız. Çok eğlenceli bir mod olacak olan Endurance Mode yani Dayanıklılık Modu bakalım oyuncular tarafından beğenilecek mi ?

Diğer oyuncular arasında da ayrıca bir yarış başlatacak olan bu modda en fazla hayatta kalan lider tablosunun da en üstünde yerini alacak. Ayrıca yeni kıyafet ve yeni silahta var.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Rise Of The Tomb Raider Çıkış Tarihi ve Yeni Mod
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rise Of The Tomb Raider Çıkış Tarihi ve Yeni Mod - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement