Rise Of The Tomb Raider İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Rise Of The Tomb Raider İnceleme

Rise Of The Tomb Raider İnceleme

Aksiyon ve macera denildiği zaman şüphesizdir ki akıllara ilk gelen yapımlardan bir tanesi her zaman için Tomb Raider oyunları olmuştur.

26.03.2016 13:57  Güncelleme: 15:02

Aksiyon ve macera denildiği zaman şüphesizdir ki akıllara ilk gelen yapımlardan bir tanesi her zaman için Tomb Raider oyunları olmuştur. Gerek yapımların sahip olduğu hikaye, gerek bulmacalar ve gerekse baş karakterimiz Lara Croft, Tomb Raider serisinin oyun dünyası klasikleri arasına kolaylıkla girmesini sağlamıştır.

Tomb Raider'ın şu ana kadar gerçekten sayılamayacak kadar çok oyunu piyasadaki yerini almıştı. Lakin son yıllarda piyasaya sürülen Tomb Raider oyunları oyuncular gerçek anlamda tatmin etmeyi başaramıyordu. Yapımların çoğu oyuncu tarafından oynanıyor olmasının tek nedeni ise köklü seri ve Lara gibi etkileyici bir kadın karaktere sahip olmasıydı. Serinin son yıllardaki düşüşünün farkında olan Square Enix ve Crystal Dynamics 2013 yılında biz oyuncuların karşısına değişik bir yöntem ile bir defa daha çıkageldi.

Tomb Raider adıyla tüm seriyi yeniden ele alma kararı alan Crystal Dynamics, aslında bu amacında oldukça başarılı oldu ve muazzam/gerçek Tomb Raider ruhunu yıllar sonra biz oyun severlerin karşısına çıkartmayı başardı. Yapım gerek görselliği, gerek RPG öğeleri ve gerekse hikayesi ile gerçekten de bir Tomb Raider oyunuydu! Yapımın başarısının ardından bunu tek bir oyunla sınırlı bırakmama kararı alan geliştirici ekip, 2013 ile başlayan bu macerayı üçleme olarak tamamlama kararı aldı.

Son Dakika Teknoloji Rise Of The Tomb Raider İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement