Rise Of The Tomb Raider Xbox One Vs Xbox 360 - Son Dakika
Teknoloji

Rise Of The Tomb Raider Xbox One Vs Xbox 360

Rise Of The Tomb Raider Xbox One Vs Xbox 360

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Tomb Raider üçlemesinin yeni oyunu Rise of the Tomb Raider için karşılaştırma görsellerini yayınlandı.

06.09.2015 14:16

rise-of-the-tomb-raider-lara-4073

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Tomb Raider üçlemesinin yeni oyunu Rise of the Tomb Raider için karşılaştırma görsellerini yayınlandı.

Rise of the Tomb Raider'ın bu karşılaştırma görselleri farklı platformlar arasındaki grafik farkından ziyade, yapımın Xbox One ve Xbox 360 platformları arasındaki farkını gösteriyor. Yayınlanan üç farklı görselle birlikte yapımın her iki platformda da nasıl göründüğünü net bir şekilde görebiliyoruz. Bu karşılaştırma görsellerinde en dikkat çekici nokta ise; yapımın iki nesil arasında uçurum farklara sahip olmadığı oluyor…

Daha önce gösterilen videolar ve ekran görüntülerinden dolayı da benzer şekilde yorumlara maruz kalan yapım, yine benzer yorumlarla karşılaşacak gibi görünüyor. Parlama, gölgelendirme ve kaplama kalitesindeki ufak tefek farklar dışında neredeyse eski nesil ile aynı görünen oyun, grafiksel olarak biraz zayıf kalacak gibi görünüyor. İki platform arasındaki fark ise; Xbox One'da 1080p/60 fps çalışacak olan yapım, Xbox 360'da 1080p/30 fps değerinde çalışacak. Karşılaştırmalı görselleri galerimizden inceleyebilir ve konuyla ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Rise of the Tomb Raider Xbox One vs Xbox 360

Rise of the Tomb Raider'ın çıkış tarihi, Xbox One ve Xbox 360 için 13 Kasım olarak belirlendi. Yapımı PC ve PS4'de oynamak isteyen oyuncuların ise maalesef 2016 yılını beklemeleri gerekiyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rise Of The Tomb Raider Xbox One Vs Xbox 360 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement