Samsung Cep Telefonları, Karşınızda - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Cep Telefonları, Karşınızda

Samsung Cep Telefonları, Karşınızda

Bluetooth kulaklık hediyeli Samsung Ch@t 335 ve Samsung C3053 Bliss cep telefonları uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

22.02.2012 14:18

Samsung cep telefonları, birbirinden avantajlı fırsatlarla karşınızda

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics yeni yılda birbirinden güzel kampanyalara ara vermeden devam ediyor. Sosyal yaşantınız için en akıllı seçim olan Samsung Ch@t 335 ve şık tasarımı ve kesintisiz eğlenceyi bir arada sunan Samsung C3053 Bliss'e sahip olmak şimdi çok daha avantajlı... HM1500 bluetooth kulaklık hediyesi ile gelen Samsung Ch@t 335 379 TL, HM1100 Bluetooth kulaklık ile sunulan Samsung C3053 Bliss ise 279 TL satış fiyatı ile sizleri bekliyor.

Samsung Ch@t 335

Samsung Ch@t 335 herhangi bir QWERTY telefonun sahip olabileceği en ince tasarımıyla, sosyal ağ siteleri, anlık mesajlaşmalar ve eposta ile sizi sosyal çevrenize bağlıyor. Beyaz ve şampanya renkleri ile de göz kamaştıran Samsung Ch@t 335 tarzınızı yansıtmanıza yardımcı oluyor. Gelişmiş QWERTY sistemi, hareket halinde yazmayı zahmetsiz hale getirirken optik dokunmatik kaydırma tuşu ile web siteleri arasında kolayca ve rahatça gezinebilmenize olanak tanıyor.

Sosyal çevrenizle iletişiminizi koruyabilmenize olanak tanıyan Samsung Ch@t 335'in anlık mesajlaşma programıyla, sosyal ağ siteleri ve e-posta yoluyla arkadaşlarınızla haberleşebilir, bulunduğunuz her yerden iletişim halinde olabilirsiniz.

HM1500 bluetooth kulaklığın çift cihaz ile aktif eşleşme özelliği, titreşimli ve kancasız, kablolu yapısı size rahatça konuşma olanağı sağlayacak.

Samsung C3053 Bliss

Sade şıklığı ve ergonomik tasarımı ile dikkat çeken Samsung C3053 Bliss ile kusursuz müzik deneyimine sahip olabilirsiniz. Küçük boyutu ile benzersiz ergonomik tasarımı rahat bir kullanım sağlayan Samsung C3053 Bliss 2inçlik geniş LCD ekranı sayesinde mobil içerikleri artık daha canlı izlemenize olanak tanıyor.

Yerleşik MP3 oynatıcı ve FM radyoya sahip Samsung C3053 Bliss, MicroSD desteği ile de multimedya dosyalarının kolayca aktarılmasını sağlıyor. Aynı zamanda Samsung C3053 Bliss'de bulunan Arka Plan Müzik Çalar özelliği ile de cep telefonunda diğer uygulamaları kullanırken müzik dinlemeye devam edebilirsiniz.

Samsung C3053 Bliss ile hediye edilen HM1100 bluetooth kulaklığın çift cihaz ile aktif eşleşebilme ve 14 saate kadar* konuşma özelliği bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Samsung Cep Telefonları, Karşınızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement