Samsung, Galaxy Kullanıcılarının Facebook'u Tamamen Silmesine İzin Vermiyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung, Galaxy Kullanıcılarının Facebook'u Tamamen Silmesine İzin Vermiyor

Facebook yüklü gelen Galaxy akıllı telefonlardan Facebook uygulaması silinemiyor.

10.01.2019 21:06

Samsung'un Galaxy serisi akıllı telefonlarında yüklü gelen Facebook uygulaması sadece devre dışı bırakılabiliyor. Bir diğer deyişle cihazlardan tamamen silinemiyor. Samsung ve Facebook arasındaki bir anlaşma sebebiyle cihazdan asla kaldırılamayan Facebook uygulaması hakkında kullanıcılar, uygulama devre dışı bırakılsa dahi uygulamanın; bilgilerini, konumlarını veya ne yaptıklarını izleyip izlemediğini merak ediyorlar.

Samsung, Galaxy Kullanıcılarının Facebook'u Tamamen Silmesine İzin Vermiyor

Dünyanın en büyük sosyal medya platformunun sözcüsünün dediğine göre Facebook uygulamasının devre dışı bırakılmasının silinmesinden bir farkı olmuyor ve daha fazla bilgiyi Facebook'a göndermiyor. Yine de Facebook'un geçtiğimiz yıl içerisinde ev sahipliği yaptığı skandallar sebebiyle sosyal medyaya bulaşmak istemeyen kullanıcılar bu durumdan oldukça rahatsızlık duyuyor.

Güney Koreli sektör devi yıllardır cihazlarını silinemeyen ancak en fazla devre dışı bırakılabilen "stok" uygulamalar ile kullanıcılarına sunuyordu. Samsung'un bir zamanın amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8'de yüklü gelen Facebook uygulaması sebebiyle kullanıcılar dert yanıyor. Akıllı telefon kullanıcıların büyük çoğunluğu kendi akıllı telefonlarında hangi uygulamanın olup hangilerinin olmayacağına kendileri karar vermek istiyor.

Samsung, Galaxy Kullanıcılarının Facebook\'u Tamamen Silmesine İzin Vermiyor
Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Samsung, Galaxy Kullanıcılarının Facebook'u Tamamen Silmesine İzin Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement