Teknoloji Eksperleri, Exper İçin Kamera Karşısında - Son Dakika
Teknoloji

Teknoloji Eksperleri, Exper İçin Kamera Karşısında

Teknoloji Eksperleri, Exper İçin Kamera Karşısında

Exper,  son teknolojiye sahip ürünlerini teknoloji uzmanlarının deneyimine sundu. Aytun Çelebi, Ecevit Bıktım, Ersin Kılıç ve  Mesut Çevik; tablet, hepsi bir arada, masaüstü, dizüstü gibi...

05.10.2013 19:00

Exper,  son teknolojiye sahip ürünlerini teknoloji uzmanlarının deneyimine sundu. Aytun Çelebi, Ecevit Bıktım, Ersin Kılıç ve Mesut Çevik; tablet, hepsi bir arada, masaüstü, dizüstü gibi farklı kategorilerde ürünleri bulunan Exper için,  kamera karşısına geçti.

Türkiye'nin önde gelen, yeni nesil Intel Core işlemcili Exper ürünlerini 30 gün boyunca güncel hayatlarında kullanarak deneyimlerini, önerilerini, beklentilerini ve güvenilir teknoloji ürünlerinde aradıkları özellikleri teknoloji meraklıları ile paylaştı. Exper'in yaptığı araştırma; teknoloji ürünlerinin satın alma kararında, bir uzmana danışmanın tercihi etkileyen en önemli kriterlerden biri olduğu ortaya çıktı. Bu sonuç doğrultusunda "" projesini başlatan ve uzmanların deneyimlerine başvuran Exper, eksperlerden bir kez daha onay aldı.

Projede UltraBook'u, EasyPad Tablet PC'yi, oyun bilgisayarı Xcellerator'u, 'de UltraNote'u bir ay boyunca kullandı. Tüm uzmanların iyi bir bilgisayarda aradıkları özellikler kullanım amacına göre değişkenlik gösterirken Aytun Çelebi

; uzun pil süresi, hız, hafiflik ve sağlamlığa, Ecevit Bıktım

; güvenilir, mobil, kolay sahip olunabilecek teknolojiye, Ersin Kılıç

; İşlemci hızı, ekran kartı, soğutma sistemine, Mesut Çevik

ise; mobil, hızlı ve satış sonrası desteği ile kesintisiz hizmete dikkat çekti.

Proje sonunda, kamera karşısına geçen uzmanlar; deneyimlerini, iyi bir bilgisayardan beklentilerini, aradıkları özellikleri teknoloji meraklıları ile paylaştı. ortak noktası ise güvenilir bir markayı tercih ediyor olmaları… "" projesinin tüm videoları,  ve   sayfalarından izlenebilir. Ayrıca kullanıcılar yorumlarını #experiyidir hashtagi ile sosyal medyada paylaşabiliyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Teknoloji Eksperleri, Exper İçin Kamera Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement