Teknolojinin Getirdiği En Güzel Hediye - Son Dakika
Teknoloji

Teknolojinin Getirdiği En Güzel Hediye

Teknolojinin Getirdiği En Güzel Hediye

Android işletim sistemine sahip CONCORD Smartpad 3 tabletinize birçok uygulama indirebilirsiniz.

09.05.2012 16:59  Güncelleme: 16:57

Canınız kitap okumak istiyor ancak kitabınızı taşıyamıyor veya hangi kitabı okuyacağınıza karar verememişsiniz bu yüzdende hepsini yanınızda taşıyamıyorsanız.

Banka işlemleri yapmak istiyorsanız. Facebook, Twiteer, Skype,Msn vb. sosyal ağlarda görüntülü görüşme,resim göndermek,video yüklemek veya chat yapmak istiyorsanız.Uçakta, otobüste, metroda, bağda, bahçede film izlemek istiyorsanız Tv büyük taşıyamıyorum diyorsanız.

Müzik dinlemek istiyorsunuz ama hangisini dinleyeceğinize karar verememişsiniz bu yüzden binlerce müziği yanınızda taşımak istiyorsanız.Oyun oynamak eğlenmek istiyorsunuz fakat bilgisayarı taşıyamıyor veya telefonun ekranı küçük geliyor diyorsanız.Gazete okumak, sörf yapmak webte dolaşmak istiyorsanız.Gerekli Office dosyalarınız var yanınızda taşımanız gerekiyorsa.

İngilizce öğrenmek,ödevlerinizi tekrarlamanız,beyin fırtınası yapmak istiyorsanız.Mailleriniz gelmiş veya bir mail göndereceksiniz veya arşive bakmak istiyorsanız.Uzaklardasınız sevdiklerinizin video veya resimlerine bakmak istiyorsanız. Yolunuzu kaybettiniz büyük bir harita gerekiyor veya aynı dili konuşmuyor ve soramıyorsanız.Bu özellikler ve daha fazlası için galiba artık sizinde bir CONCORD SmartPad Tablet Pc serisine sahip olmanız gerekiyor, Teknolojiyi yaşamak için..

Google Play ve Android Uygulamalar

Android işletim sistemine sahip CONCORD Smartpad 3 tabletinize birçok uygulama indirebilirsiniz.Google Play Uygulama Market'ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan ücretsiz indirebilir veya bir çok internet sitesinden,arkadaşınızdan hafıza kartından,flash diskten tabletinize kolaylıkla yükleyebilirsiniz.Ayrıca içerisinde üretimde yüklü bir çok program oyun gelecektir.(Hesap makinesi, Ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, E-posta, , Galeri, G-mail, Saat, Hava durumu, Web tarayıcı, MSN, Müzik, Youtube, Uygulama market, Video, Takvim, Skype.Facebook,Viber) . Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz. Android 2.3 için 100.000'den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkmaktadır.

Teknolojinin Geldiği Son Nokta İle Buluşmaya Hazırmısınız ?

Office uygulamalarını,kitaplarınızı,dergi,gazetenizi yanınızda taşımaya ne dersiniz.Hepsi bir arada 2 yıl garantili CONCORD Smartpad 3 serisinde bulabilirsiniz.

Adobe Flash 10.3 Desteği ile İnternette Özgürlüğünüz Kısıtlanmasın

Çoklu dokunmatik ekranı ile internet sayfalarını iki parmağınızla yakınlaştırabilir, veya uzaklaştırabilirsiniz. 1.0 Ghz hızı 8 Gb dahili hafızasıyla Film,Müzik,Resim ve Oyunlarınızdan kısmayın sınırsızı zorlayın. Android 2.3.3 Gingerbread sürümü, 800 x 480 çözünürlükteki yüksek hassasiyetli 7.0 inch (16:9 rasyo) A+ RTS- Rezistif Çoklu Dokunmatik ile mükemmel internet deneyimi sunuyor. 256 Mb RAM sahiptir.Web sayfalarını rahatlıkla açan tabletiniz ile internet üzerinden banka işlemlerini kolaylıkla halletmenizi sağlayacak. Outlook,Hotmail,Gmail, Yahoo vb. uygulamalar ile E-posta gönderip alabilir, çevrimiçi dergi ve gazete okuyabilir, Facebook,Msn, Twitter, Skype gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, web sayfalarında, Youtube' den istediğiniz videoları izleyebilirsiniz. Video izlemek için gerekli olan Flash player 10.3 uygulaması tabletinizin içinde gelecektir.Flash desteği ile internette özgürlüğünüz kısıtlanmasın.Ayrıca mouse/ klavye takıp kullanabilirsiniz.

3G Modem, Wi-Fi, Ethernet Bağlantısı

İnternete bağlanmak için bir çok seçenek var. Dilerseniz Wi-Fİ özelliği ile bağlanabilirsiniz.Dilerseniz 3G Modemler ile internet bağlantısı sağlayabilirsiniz Dilerseniz de kutusunda hediye gelecek olan RJ-45 Aparat ile ethernet kablosu ile bağlanabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Teknolojinin Getirdiği En Güzel Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement