The Current War'un Başrollerinde Kim Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

The Current War'un Başrollerinde Kim Olacak?

The Current War\'un Başrollerinde Kim Olacak?

Alfonso Gomes Rejon bu yıla damgasını vuran Me and Earl and the Dying Girl'ü yönettikten sonra sonraki film projesi çalışmaları için kolları sıvamaya başladı.

28.09.2015 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Current War turkishplayer

Alfonso Gomes Rejon bu yıla damgasını vuran Me and Earl and the Dying Girl'ü yönettikten sonra sonraki film projesi çalışmaları için kolları sıvamaya başladı. Filmin başrol oyuncuları için yönetmen henüz herhangi bir açıklamada bulunmasa da şimdilik isim olarak Benedict Cumberbath ve Jake Gyllenhaal ile ilgili görüşmeler başlamış durumda.

Yönetmenin ve basın toplantılarında yapılan ilgili bildirimlere göre iki ünlü oyuncuyla görüşmeler çoktandır devam ediyor. The Current War'un teması Edison ve Geoorge Westinghouse arasındaki rekabeti konu alıyor.

Cumberbath bundan bir önceki film projesinde de bu türden bir dönem, biyografi türünde film projesi içerisinde yer almıştı. İzleyicilerinden o dönemlerde sıcak bakış açıları yakalayan Cumberbath bu tip film projelerine karşı ılımlı gözüküyor. Bu arada Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yapan Me and Early and the Dying Girl Ekim ayındaki Filmekimi festivalinda ülkemizde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Current War'un Başrollerinde Kim Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement