The Fast And The Furious Oyuncusu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Teknoloji

The Fast And The Furious Oyuncusu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

The Fast And The Furious Oyuncusu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Hızlı ve Öfkeli adlı film serisi ile ümlenen genç aktör Paul Walker, yeni otomobilini test ederken geçirdiği ciddi bir kaza sonrasında arkadaşı ile birlikte...

01.12.2013 11:00

Burçin Aygün - - Başrolünde Vin Diesel'ın bulunduğu ve çok sayıda ünlü ismi konuk etmiş olan The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli) film serisinin önemli isimlerinden biri olan aktör Paul Walker geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Henüz 40 yaşında olan oyuncu yeni Porsche GT otomobilini denemek için arkadaşı ile birlikte yolculuğa çıkmış. Ancak sürüş esnasında şoför koltuğunda bulduğu iddia edilen Walker'ın arkadaşı direksiyon hakimiyetini kaybedince araç bir ağaca çarpmış. Alevler içinde kalan otomobilden iki isim de kurtulamamış.

The Skulls filmi ile ünlenen Pauld Walker, ilk The Fast and the Furious filminin ardından, 2 Fast 2 Furious ve Fast & Furious 4 filmlerinde de karşımıza çıkmıştı. Serinin halen çekimleri devam eden 7. filminde de rol alan oyuncu, çekimleri tamamlanmadan hayatını kaybetmiş oldu. Paul Waker, doğa ve hayvanlara olan özel ilgisi ile tanınan ve özel derneklere de destek olan iyi kalpli bir Hollywood ünlüsü olarak bilinmekteydi.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Fast And The Furious Oyuncusu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement