The Martian'ın Oyuncu Seçimlerinde Facia! - Son Dakika
Teknoloji

The Martian'ın Oyuncu Seçimlerinde Facia!

The Martian\'ın Oyuncu Seçimlerinde Facia!

filmin proje aşamasına geçildiği günde bu yana sinema dünyasında oldukça ses getiren film The Martian oyuncu kadrosu için ilgili düzenlemeler yapmakta.

16.10.2015 14:16

the martian turkishplayer

filmin proje aşamasına geçildiği günde bu yana sinema dünyasında oldukça ses getiren film The Martian oyuncu kadrosu için ilgili düzenlemeler yapmakta. Geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosu seçimi sırasında ırkçılık yapmak suçlamasıyla karşı karşıya kalan Ridley Scott yeni projesi için bunun sadece bir karartma haber olduğunu vurguluyor.

Film her ne kadar geçtiğimiz ay vizyon yüzü görse de yönetmenin oyuncu seçimi sırasında ırkçılık yaptığına dair iddialar henüz medyaya yansımış durumda. Bunların yanı sıra film vizyona girmeden önce yapılan viral reklamlar da oldukça dikkat çekmekte. Nitekim aynı yaklaşımın filmin reklamlarında da kullanıldığına dair söylentiler mevcut.

Film bir kitaptan beyzperdeye uyarlandı. Kitaba göre orijinal karakterin Asyalı olması gerekirken onu filmde siyahi bir İngiliz canlandırmıştı. Bu da film vizyona girdikten sonra oldukça dikkat çekmeye başlayan bir unsur olarak medyaya yayıldı. Bakalım önümüzdeki günlerde filmin bu gidişatına yönelik yorumlar ne yönde olacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Martian'ın Oyuncu Seçimlerinde Facia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement