The Witcher 3, Türkçe Olsun İster Misiniz? - Son Dakika
Teknoloji

The Witcher 3, Türkçe Olsun İster Misiniz?

The Witcher 3, Türkçe Olsun İster Misiniz?

Kampanyanın arkasında bu işi bilen, deneyimli bir ekip var.

19.02.2015 10:17
Mahmut Saral - -

CD Projekt RED tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs 2015 tarihinde PC, PS4 ve XONE platformları için raflarda yerini alacak. Uzun süredir yapım çalışmaları süren oyun, CD Projekt RED'in en iddialı ve aynı zamanda The Witcher serisinin de en detaylı oyunu olarak gösteriliyor. Hatta sırf daha iyi bi deneyim sunması için oyunun ertelendiğinden söz etmiştik sizlere.


Peki bu oyunda Türkçe dil desteği olsun ister miydiniz?


Cevabınız evet ise, bunun için bir şans olduğunu söylememiz gerekiyor. Change.org'ta başlatılan bir kampanyada, The Witcher 3'e Türkçe dil desteği gelmesi isteniyor. Şimdiye kadar yaklaşık 5 bin imza toplanmış ve bu sayı giderek artıyor. Eğer destek vermek isterseniz buraya tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.


Ve bu kampanya sadece "Hadi Türkçe olsun" demiyor. İşin dikkat çekici tarafı, bu kampanyanın arkasında 23 Studios'un yer alıyor olması. Bu ekip, daha önce Hitman Absolution, God of War Ascension, The Last of Us, Sly Cooper Thieves In Time, Forsaken World, D&D Neverwinter, Rome 2 Total War ve Beyond Two Souls gibi oyunların yerelleştirme çalışmalarını gerçekleştirmişti. Henüz duyurumayan yeni çalışmaları da var. Sizin anlayacağınız, bu talebi yalnızca oyuncular değil, aynı zamanda bu işi bilen bir ekip de iletiyor.


The Witcher 3'ün PC sistem gereksinimleri


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Video penceresini göremiyorsanız tıklayın. İyi seyirler.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Witcher 3, Türkçe Olsun İster Misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement