Titanfall'da Ekstra Ücret Yok! - Son Dakika
Teknoloji

Titanfall'da Ekstra Ücret Yok!

Titanfall\'da Ekstra Ücret Yok!

Activision ve Respawn Entertainmet'ın büyük merakla beklenen ve betaları da tamamlanan oyunu Titanfall'da gereksiz yere ödeme yapmayacaksınız. Paranızı...

01.03.2014 10:02
Burçin Aygün - -

Son günlerde gündemden düşmeyen yeni nesil oyun Titanfall için ardı ardına güzel haberler geliyor. Geçtiğimiz gün gold olduğu, yani piyasaya sürülmeye hazır hale geldiği açıklanan Titanfall adlı yapım oyuncusundan saçma sapan bahaneler ile ekstra ücretler talep etmeyecek. Activision ve Respawn Entertainment'in elinden çıkan oyunda çıkacak olan DLC'ler için ücret ödenecek acak oyun içinde kullanılacak olan ufak tefek şeyler için oyuncudan hizmet dışı para talep edilmeyecek.


Çoğu şirketin uyguladığı ve ileride çıkacak olan DLC adlı ek içeriklerin tamamı için bir kereden ödeme yaptığınız Season Pass uygulaması da Titanfall'da yer almayacak. Ancak işin en güzel yanı az önce de belirttiğimiz gibi oyun içi eşyalar için lüzumsuz paraların istenmeyecek olması. Kullanacağınız yeni bir silah ya da kozmetik bir ürün için ödeme yapmayacaksınız! Para vereceğiniz tek şey oyuna eklenen ekstra içerikler olacak. Titanfall Avrupa ve Avustralya için 13 Mart'ta Xbox One ve PC'ler için piyasada olacak. PC'ciler ise oyunu oynamak için EA'nin dijital oyun platformu Origin'i kullanmak zorunda kalacak.



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Titanfall'da Ekstra Ücret Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement