Türk Telekom, Yeni Akıllı Ev Telefonu E4′ü Tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Türk Telekom, Yeni Akıllı Ev Telefonu E4′ü Tanıttı

Türk Telekom, Yeni Akıllı Ev Telefonu E4′ü Tanıttı

Türk Telekom, ev ve işyerlerimizde kullandığımız DECT tipi telefonlara çağ atlatan E4 adında yeni bir akıllı cep ama ev tipi ...

22.11.2013 13:00

Türk Telekom, ev ve işyerlerimizde kullandığımız DECT tipi telefonlara çağ atlatan E4 adında yeni bir akıllı cep ama ev tipi telefon tanıttı, fiyatı ise 24 aylık taahhütle ayda 2 TL ile 12 TL arasında değişiyor.

Türk Telekom, ev ve iş tipi DECt telefonlara rakip olabilecek yeni bir telefon tanıttı. Türk Telekom'un E4 adını verdiği bu yeni telefon, içinde Android işletim sistemi bulunan bir telsiz telefon ama içinde Wifi özelliği var ve bu sayede evde değilken, dışarıya çıktığınızda bu telefonu da yanınızda taşımayı göze alıyorsanız, kablosuz internet olan yerlerde internete girebiliyor, hatta Türk Telekom'un Cem Yılmaz'lı reklamlarıyla tanıttığı Wirofon yardımıyla tıpkı evdeymişsiniz gibi istediğiniz telefon numarasını E4 ile internet üzerinden arayabiliyor olacaksınız.

Türk Telekom E4 fiyatı

Türk Telekom'un E4 fiyatı ise son derece ekonomik. Eskiyi getir yenisini götür misali evindeki kablosuz telefonu getiren Türk Telekom müşterileri, eğer Türk Telekom'un dört dörtlük tarifelerine abonelerse 24 ay ek taahhütle ayda 2 TL'ye, Türk Telekom'un diğer telefon aboneliklerine kayıtlı müşteriler ise ayda 12 TL'ye E4'e sahip olabilecek. Taahhütsüz olaraksa E4 fiyatı 389 TL olacak. E4 piyasya çıkış tarihi ise Aralık 2013 olarak belirlenmiş durumda.

Türk Telekom E4 teknik özellikleri

Türk Telekom'un E4 telefonunun teknik özellikleri kısaca şöyle: İçinde Android 4.2.2 işletim sistemi bulunan bu telefon 4 inç'lik kapasitif dokunmatik bir ekranda 800x480 piksellik bir çözünürlük sunuyor. 1.3 GHz hızında çift çekirdekli işlemcisi bulunan E4'te 4 GB dahili bellek var ama akıllı cep telefonlarında görmeye alıştığımız sensörler yok. İçinde yalnızca WiFi ve Bluetooth var. Sim kart yuvası da olmayan bu yeni akıllı DECT telefon için kısaca ev telefonu ile cep telefonu dünyası arasında sıkışıp kalmış ama ev telefonu ile kan bağı yoluyla, cep telefonları ileyse uzaktan akraba tanımlamasını yapabiliriz.

Kaynak: PcExtra.com.tr

Son Dakika Teknoloji Türk Telekom, Yeni Akıllı Ev Telefonu E4′ü Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement