Twitter Takipçi Listesini Genişletti - Son Dakika
Teknoloji

Twitter Takipçi Listesini Genişletti

Twitter Takipçi Listesini Genişletti

Sosyal ağ Twitter değişiklikler yapmaya devam ediyor.

31.12.2014 11:44
Hasan Uğur Nayır - -

Bugün 2014'ü geride bırakırken Twitter için de hareketli bir yıl oldu. Sosyal ağ son olarak iOS mobil uygulamasında güncelleme yaparak kullanıcıların istatistiksel detayları görmesini sağlamıştı. Bu sefer ilginç bir gelişme var.


MarketingLand'in raporuna göre Uzay Yolu'nda Kaptan Kirk olarak tanıdığımız ünlü aktör William Shatner, takip ettikleri listesinde MasterCard'ın olduğunu fark etti. Bununla ilgili tweet mesajı attı. Shatner, Dwayne Johnson'ın tek takip ettiği hesap Muhammad Ali dışında MasterCard'ı takip ettiğini tespit etti. Lady Gaga ve Barack Obama'da da aynı durumun yaşandığını gördü. İşin ilginci ise Visa'nın da takip ettikleri listesinde MasterCard olduğunu bildirdi.



Aslında bu durum markaların reklam kampanyalarıyla alakalı. Twitter'ın MarketingLand'e yaptığı açıklamaya bakarsak bu tür takipçi reklamı 2013'ten beridir var. Reklamların arama sonuçlarında veya takip edilmesi gereken hesap tavsiyesinde çıkmasını daha önce gördüm. Ancak takipçiler arasında böyle olması nedense daha önce tespit edilmemişti. Siz bu duruma ne dersiniz?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Twitter Takipçi Listesini Genişletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement