Uncharted Filmine Oscar Ödüllü Senarist - Son Dakika
Teknoloji

Uncharted Filmine Oscar Ödüllü Senarist

Uncharted Filmine Oscar Ödüllü Senarist

Oyunların film uyarlamalarına daha fazla mı önem verilmeye başlandı ne?

14.11.2014 11:13
Mahmut Saral - -

Naughty Dog ve Sony'nin başarılı oyun serisi Uncharted'ın beyazperdeye adım atacağı uzun süredir konuşuluyordu. Seth Gordon tarafından yönetilecek ve 10 Haziran 2016'da vizyona girecek olan filmle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Hem de Oscar ödüllü gelişmeler.


Gelen açıklamaya göre Oscar ödüllü senarist Mark Boal, Uncharted filminin senaryosunun yazılması için ekibe katıldı. The Hurt Locker ile Oscar alan Boal, Zero Dark Thirty ile de Oscar'a aday gösterilmişti. Çıkan oyun filmlerinin büyük bölümünün çok kötü olduğunu göz önüne aldığımızda, yeni bir oyun filminde Oscar ödüllü bir sanatçının çalışacak olması sevindirici bir gelişme.


Filmin hikayesinin merkezinde, ünlü kaşif Sir Francis Drake'in soyundan gelen Nathan Drake yer alıyor ve Drake, efsanevi El Dorado bölgesini bulduğuna inanıyor. Ve tabii bu macerada gizemler, hazineler, düşmanlar ve dahası Drake'i bekliyor...


Filmin çekimlerinin 2015 yılının ilk aylarında başlayacağı tahmin ediliyor.


Ve tabii Uncharted'ın yeni oyunundan da kısaca söz edelim. Naughty Dog tarafından geliştirilen serinin yeni oyunu Uncharted 4: A Thief's End, PlayStation 4 platformuna özel olarak 2015 yılında satışta olacak. Oyunun yayınlanan videolarından görüldüğü kadarıyla çok güçlü bir görselliği var.


İyi seyirler.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Uncharted Filmine Oscar Ödüllü Senarist - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement