Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün - Son Dakika
Teknoloji

Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün

Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün

Günümüzde birçok kullanıcı, video izlerken reklamları atlamak için adblock kullanıyor. YouTube ise son zamanlarda reklam engelleyicilerini devre dışı bırakmaya veya Premium'a abone olmaya teşvik eden bir uyarı göstermeye başladı. Ancak ilginç şekilde Windows Phone'un bu uyarıdan muaf tutulduğu fark edildi. Teknoloji hileleri paylaşmasıyla tanınan bir Twitter kullanıcısı, YouTube'daki reklam engelleme uyarısını atlamak için ilginç bir yöntem keşfetti. Chrome'u Windows Phone sürümüne dönüştürmenin, YouTube reklamlarını devre dışı bırakabileceğini ortaya koydu. Microsoft'un eski mobil işletim sistemi olan Windows Phone, 2017 yılında kullanımdan kaldırılmıştı. Ancak Google, YouTube'un reklam algoritmasını Windows Phone'a uygun olacak şekilde güncellememiş gibi görünüyor. Bir Chrome uzantısı (User-Agent Switcher for Chrome) sayesinde işletim sistemini Windows Phone gibi gösterebiliyorsunuz. Bu da YouTube'un reklam engelleyiciyi algılamasının önüne geçerek uyarı vermesini önlüyor. Yani Premium abonesi olmadan reklamsız video izleyebiliyorsunuz. Google'ın Windows Phone açığını neden kapatmadığı henüz belirsiz. Ancak işletim sisteminin kullanımdan kaldırılmadan önceki küçük pazar payı, muhtemelen Google'ın göz ardı etmesine yol açtı. Fakat bu hile sonrasında, şirketin Windows Phone'a yönelik bir yama uygulaması bekleniyor. Şimdilik, Chrome uzantısı sayesinde YouTube'dan reklamsız video izleyebilirsiniz. Bu da Windows Phone'un desteğinin kesilmesinden yıllar sonra bile, YouTube reklamlarını engelleyerek işe yaradığı anlamına geliyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

24.10.2023 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günümüzde birçok kullanıcı, video izlerken reklamları atlamak için adblock kullanıyor. YouTube ise son zamanlarda reklam engelleyicilerini devre dışı bırakmaya veya Premium'a abone olmaya teşvik eden bir uyarı göstermeye başladı. Ancak ilginç şekilde Windows Phone'un bu uyarıdan muaf tutulduğu fark edildi.

Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün

Teknoloji hileleri paylaşmasıyla tanınan bir Twitter kullanıcısı, YouTube'daki reklam engelleme uyarısını atlamak için ilginç bir yöntem keşfetti. Chrome'u Windows Phone sürümüne dönüştürmenin, YouTube reklamlarını devre dışı bırakabileceğini ortaya koydu.

Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün

Microsoft'un eski mobil işletim sistemi olan Windows Phone, 2017 yılında kullanımdan kaldırılmıştı. Ancak Google, YouTube'un reklam algoritmasını Windows Phone'a uygun olacak şekilde güncellememiş gibi görünüyor.

132132321

Bir Chrome uzantısı (User-Agent Switcher for Chrome) sayesinde işletim sistemini Windows Phone gibi gösterebiliyorsunuz. Bu da YouTube'un reklam engelleyiciyi algılamasının önüne geçerek uyarı vermesini önlüyor. Yani Premium abonesi olmadan reklamsız video izleyebiliyorsunuz

Google'ın Windows Phone açığını neden kapatmadığı henüz belirsiz. Ancak işletim sisteminin kullanımdan kaldırılmadan önceki küçük pazar payı, muhtemelen Google'ın göz ardı etmesine yol açtı. Fakat bu hile sonrasında, şirketin Windows Phone'a yönelik bir yama uygulaması bekleniyor.

Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün

Şimdilik, Chrome uzantısı sayesinde YouTube'dan reklamsız video izleyebilirsiniz. Bu da Windows Phone'un desteğinin kesilmesinden yıllar sonra bile, YouTube reklamlarını engelleyerek işe yaradığı anlamına geliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Windows Phone ile YouTube reklamlarını atlamak mümkün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement