Wozniak: "Apple Watch, Diğerlerinden Farklı ve Daha İyi" - Son Dakika
Teknoloji

Wozniak: "Apple Watch, Diğerlerinden Farklı ve Daha İyi"

Wozniak: "Apple Watch, Diğerlerinden Farklı ve Daha İyi"

Bu akıllı saatin büyük bir ilgi göreceğini düşünüyor.

17.02.2015 12:16
Mahmut Saral - -

Apple'ın ortak kurucularından olan ve birçok konuda bildirdiği görüşleriyle de sevilen Steve Wozniak, BBC'ye konuştu ve Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı saati Apple Watch hakkında görüşlerini paylaştı.


Hatırlarsanız Wozniak, bir süre öncesine kadar piyasada olan akıllı saatlerden pek memnun değildi ve bu tip cihazların yalnızca telefona bağlanıp bir Bluetooth aparatı görevi üstlenmesinin dışında bir şey yapamayacaksa, özel bir şey sunamayacaksa gereksiz olduğunu dile getirmişti. Oysa Apple Watch, Wozniak'a göre kesinlikle başarılı, ilgi çekici ve diğer ürünlerden rahatlıkla ayrılabilen bir ürün.


Wozniak, Apple'ın hazırladığı ürünlerin diğer ürünlere göre daha iyi, özel ve ilgi çekici olduğunu, Apple Watch'ın da çıktığı andan itibaren milyonlar tarafından satın alınacağını, çünkü insanların bu ürünü merak ettiğini dile getiriyor.


Apple, akıllı saatini Nisan ayı gibi satışa sunacak. Saatin farklı renk seçenekleri ve farklı materyal seçenekleri bulunuyor. Başlangıç fiyatı 350 dolar ve özellikle saatin arayüzünün bir akıllı saat için çok başarılı olduğu, ilerleyen zamanlarda akıllı telefon ve tabletlerde de kullanılabileceği konuşuluyor.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


Apple Watch'u online olarak deneyin



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Wozniak: 'Apple Watch, Diğerlerinden Farklı ve Daha İyi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement