Yeni Bir Wolfenstein Serisi Gelir Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Bir Wolfenstein Serisi Gelir Mi?

Yeni Bir Wolfenstein Serisi Gelir Mi?

Machine Games, Wolfenstein hakkında düşündüklerini açıkladı.

07.08.2013 10:30

Mahmut Saral - - Machine Games tarafından geliştirip Bethesda tarafından dağıtımı üstlenilen yeni Wolfenstein oyunu The New Order, PC ve konsollar için bu yılın sonuna doğru raflarda olacaktı, ancak 2014 yılının başlarına ertelendi. 1960'lı yıllarda, Nazilerin İkinci Dünya Savaşı'nı kazanması ve ardından dünyayı yönetmeye başladıkları sıralarda başlayan oyunda, son yaşananlardan haberi olmayan efsane karakterimiz B.J. Blazkowicz'i kontrol edeceğiz. Kısa süre önce, oyunla alakalı bir ilk bakış yazısı hazırlamış ve detaylardan bahsetmiştik. Göz atmak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

id Software ile efsaneleşen bu marka, şimdi Machine Games'in ellerinde ve yeni oyun, bu ekip için büyük bir fırsat. The Chronicles of Riddick ve The Darkness gibi başarılı oyunlara imza atan ekipte yer alan yapımcıların kurduğu bu yeni oluşum, Wolfenstein'ın yeni oyununu yapma konusunda teklif geldiğinde tereddüt etmeden kabul etti ve böyle bir projeyi üstlenmekten ötürü gurur duyduklarını da hep belirtiyorlar. Zira Wolfenstein 3D, birçoğumuzun çocukluk, birçoğumuzun da gençlik dönemlerindeki en önemli oyunlardan bir tanesi. Bu bağlamda yeni oyun The New Order, seriye yakışır, iyi bir oyun olmalı.

Peki, acaba Machine Games, yeni bir Wolfenstein serisi ortaya çıkarmak ister mi?

Polygon'a konuşan Kıdemli Oynanış Tasarımcısı Andreas Öjerfors, böyle düşünmediklerini, Wolfenstein'ı çok sevdiklerini ve amaçlarının da en iyi Wolfenstein oyununu geliştirmek olduğunu dile getirdi.

Zaten oyun çok iyi olur ve beğenilirse devamı da gelecektir.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Bir Wolfenstein Serisi Gelir Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement