İletişim Başkanı Altun: "Sınır güvenliğimiz Türkiye'miz için hayati bir meseledir" - Son Dakika
Son Dakika Logo

İletişim Başkanı Altun: "Sınır güvenliğimiz Türkiye'miz için hayati bir meseledir"

İletişim Başkanı Altun: "Sınır güvenliğimiz Türkiye\'miz için hayati bir meseledir"
13.08.2021 00:31  Güncelleme: 01:29

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sınır güvenliğimiz Türkiye'miz için hayati bir meseledir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sınır güvenliğimiz Türkiye'miz için hayati bir meseledir. Doğu ve Güney sınırımızda bu yıl itibarıyla bugüne kadar 267 bin 638 yabancının ülkemize yasa dışı yollarla girişi engellenmiştir. " ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Altun, doğu ve güney sınırında, bu yıl, bugüne kadar 267 bin 638 yabancının Türkiye'ye yasa dışı yollarla girişinin engellendiğini belirtti.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sınır güvenliğimiz Türkiye'miz için hayati bir meseledir. Doğu ve Güney sınırımızda bu yıl itibarıyla bugüne kadar 267 bin 638 yabancının ülkemize yasa dışı yollarla girişi engellenmiştir. Hudut güvenliği için gece gündüz çalışan tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum İletişim Başkanı Altun: 'Sınır güvenliğimiz Türkiye'miz için hayati bir meseledir' - Son Dakika


Advertisement