Batman Valisi Mereto Dağı'na tırmandı - Son Dakika
Turizm

Batman Valisi Mereto Dağı'na tırmandı

Batman Valisi Mereto Dağı\'na tırmandı

Batman Valisi Ekrem Canalp, Sason ilçesinde bulunan 2 bin 973 metre yüksekliğindeki Mereto Dağı'na tırmandı. Vali Canalp ve beraberindekiler, araçlarla gittikleri Purşeng Yaylası'ndan sonra bir saat süren yürüyüşün ardından Mereto Dağı'nın zirvesine ulaştı. Vali Canalp, bu güzellikleri görmekten mutluluk duyduğunu belirterek herkesi bu güzellikleri görmeye davet etti. Tırmanışa Sason ve Kozluk Kaymakamları, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri ve vatandaşlar da katıldı.

05.07.2023 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valisi Ekrem Canalp, Sason ilçesinde 2 bin 973 metre yüksekliğindeki Mereto Dağı'na tırmandı.

Mereto Dağı eteklerindeki Purşeng Yaylasına kadar araçlarla giden Vali Canalp ve beraberindekiler bir saat süren yürüyüşün ardından Mereto Dağı'nın zirvesine ulaştı.

Vali Canalp, AA muhabirine, yaptığı açıklamada, bu güzellikleri görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Herkesi bu güzellikleri görmeye, yaşamaya, hissetmeye davet ediyorum." dedi.

Canalp'e Sason Kaymakamı Murat Mete, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Madenüs, İlçe Emniyet Amiri Muhammed Ali Aydemir ve vatandaşlar da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Batman Valisi Mereto Dağı'na tırmandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement