Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar - Son Dakika
Turizm

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar

Çocuklarınıza rüya gibi bir gezi armağan etmek ister misiniz? Dünyanın en güzel tema parkları gezmek çocuklarınıza olduğu kadar, size de iyi gelecek.

18.02.2019 14:46

Modern oyun parklarının çocukken oynadığınız salıncaklı oyun parkları gibi olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. O küçük salıncaklar şimdi devasa oyuncaklara dönüştü. Gelin en güzel tematik parkları beraber mercek altına alalım.

FRANSA/ FUTUROSCOPE

Fransa'nın en ünlü tema parklarından olan Futuroscope, görsel-işitsel teknikler ve sinematografik futuroskop üzerine kurulmuş. Disneyland'la boy ölçüşen Futuroscope, klasik tema park oyunlarından farklı seçenekler sunuyor. 3D ve 4D sinemalar, nehirler üzerinde uçtuğunuzu hissettiren parkurlar, Ortaçağ kasabaları ve özel tasarım havuzlarıyla kendinizi farklı bir dünyada hissedeceksiniz.

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar

İSPANYA/ PORTADVENTURA WORLD

Barcelona'nın 100 km yakınında bulunan PortAventura World, rengarenk oyuncakları ve yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Yıl boyu ziyaretçi akınına uğrayan tema parkta, 4 farklı roller coster bulunuyor. Hız oyunları ile zenginleştirilen parkta çok sayıda aktivite seçeneği yer alıyor. Barselona ile ten bağlantısı bulunan PortAventura World, size hem eğlenceli hem de kültürel bir tatil seçeneği sunuyor.

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar

FRANSA/ PUY DU FOU

Sıra dışı özellikleri dikkat çeken Pu Du Fou, oyun alanları ile değil şovları ile öne çıkan bir tema parktır. Fransa'nın en popüler 2. tema parkı olan Pu Du Fou'da 26 değişik aktivite seçeneği var. Tema parkın en dikkat çekici aktiviteleri ise Triumph's Sign, The Vikings ve Richelieu's Musketeer'dir. Nantes'a yakın bir konumda olan park, hem çocuklara hem de yetişkinlere unutulmaz anlar yaşatan bir tema parktır.

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar

HOLLANDA/ EFTELİNG

Dünyanın en eski luna parklarından biri olan Efteling, 1952'den bu yana dünyaya neşe katıyor. Amsterdam'a yakın bir konumda olan Efteling, muhteşem doğası ile muazzam bir görünüm sunmaktadır. Roller coster, masal kahramanı evleri, korsan tekneler, konuşan ağaçlar ve doğa temalı aksesuarlar hayal aleminde bir tur vaat ediyor.

Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar

İTALYA/ GARDALAND

İtalya'nın en çok ziyaretçi çeken noktalarından olan Gardaland, 32 farklı oyun seçeneğinin olduğu tema parkta Blue Tornado, Ramses, Sequoia Adventure, Raptor, Fuga da Atlantide ve Magic Mountain isimli 6 farklı roller coster veSealand Aquarium isimli büyük akvaryum yer alıyor. Adrenalini yüksek bir tema park olan Gardaland, Milano'ya ve Verona'ya yakın bir konumdadır.

Son Dakika Turizm Çocuklarınızla Gidebileceğiniz En Güzel Tema Parklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement