MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Düzce'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Turizm

MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Düzce'de İncelemelerde Bulundu

MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Düzce\'de İncelemelerde Bulundu

MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Murat Kunduk, Düzce'ye gelerek turizm potansiyelini inceledi. Kunduk, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi ve turizmin geliştirilmesi konusunda işbirliği yapacaklarını belirtti.

25.11.2023 14:43  Güncelleme: 14:46

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin turizm zenginliklerini ortaya çıkartmak için çalışmalar sürüyor. MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Murat Kunduk Düzce'ye sahada incelemelerde bulundu.

MÜSİAD Düzce Başkanı Özgür Sağlam'ın daveti üzerine MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Murat Kunduk Düzce'ye geldi. Kunduk, Düzce yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mutfak Sanatları Merkezinde ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi.

Ziyarette Düzce'nin turizm potansiyeli konuşulurken Başkan Özlü ziyaretle ilgili olarak "Düzce'mizi turizmin zengin kentlerinden biri haline getirmeye kararlıyız, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin ardından Murat Kundak, MÜSİAD Düzce yönetimi, DTSO Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat gün boyu saha gezileri ve fizibilite çalışmaları yaparak istişarelerde bulundular. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Başkanı Düzce'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement