Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisi, 2023 yılında 25 binin üzerinde misafir ağırladı - Son Dakika
Turizm

Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisi, 2023 yılında 25 binin üzerinde misafir ağırladı

Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisi, 2023 yılında 25 binin üzerinde misafir ağırladı

Safranbolu Belediyesi'nin sosyal tesisi, 2023 yılının ilk 6 ayında 25 binin üzerinde misafir ağırladı. 2021 yılından bu yana toplamda 60 binin üzerinde konuğu ağırlayan tesis, uygun fiyatları ve dinlenme alanları ile hizmet vermeye devam ediyor. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, gösterilen ilgiden ve olumlu geri dönüşlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, tesisin amacının misafirlerin güzel bir ortamda dinlenmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

06.07.2023 11:01

Safranbolu Belediyesi'nin sosyal tesisi, 2023 yılının ilk 6 ayında 25 binin üzerinde misafir ağırladı.

Kapılarını açtığı 2021 yılından 2023 yılına dek 60 binin üzerinde konuk ağırlayan Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisi, uygun fiyatları ve dinlenme alanları ile hizmet vermeye devam ediyor.

Gösterilen ilgiden ve olumlu geri dönüşlerden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Öncelikle böyle güzel bir ambiyans oluşturdukları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız ailelerimizin ve misafirlerimizin güzel, sakin bir ortamda sadece yemeklerini yemeleri değil aynı zamanda günün stresini atabilmeleri idi. Sosyal Tesis artık her yerde adından söz ettiriyor. Burada oluşturduğumuz profesyonel kadromuzla da bunu başardık" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Turizm Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisi, 2023 yılında 25 binin üzerinde misafir ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement