Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Divriği ilçesinde iş insanlarıyla buluştu - Son Dakika
Turizm

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Divriği ilçesinde iş insanlarıyla buluştu

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Divriği ilçesinde iş insanlarıyla buluştu

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Divriği ilçesinde iş insanlarıyla bir araya gelerek ilçenin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için yeni yatırımlar yapılması gerektiğini vurguladı. Şimşek, Divriği'nin turizm noktasında önemli bir ilçe olduğunu belirterek, Sivas'a gelen turistlerin büyük kısmının ziyaret ettiği Divriği'ye ciddi yatırımlar yapılmasını planladıklarını ifade etti. Şimşek ayrıca iş insanlarının da doğdukları bölgeye vefa borcunu ödemek için kollarını sıvadığını ve kendilerine gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti. İnceleme gezisinin ardından yapılacak projeler netlik kazanacak.

22.08.2023 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Divriği ilçesinde iş insanlarıyla buluştu.

İş insanlarıyla bir araya gelen Şimşek, ilçenin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için bölgeye yeni yatırımlar yapılması gerektiğini vurguladı.

Divriği'nin turizm noktasında önemli bir ilçe olduğunu söyleyen Şimşek, "Sivas'a gelen turistlerin büyük kısmının ziyaret ettiği Divriği'ye ciddi yatırımlar yapılmasını planlıyoruz." dedi.

İş insanlarının da doğdukları bölgeye vefa borcunu ödemek için kollarını sıvadığını ifade eden Şimşek, "Biz de kendilerine gerekli desteği sağlayacağız. İnceleme gezisinin ardından yapılacak projeler netlik kazanacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Divriği ilçesinde iş insanlarıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement