Wuhan ve San Francisco Arasındaki Direkt Uçuşlar Yeniden Başladı - Son Dakika
Turizm

Wuhan ve San Francisco Arasındaki Direkt Uçuşlar Yeniden Başladı

Wuhan ve San Francisco Arasındaki Direkt Uçuşlar Yeniden Başladı

Kovid-19 pandemisi sonrasında Çin'in iç kesimleri ile ABD arasındaki ilk direkt yolcu uçuşu, 283 yolcu taşıyan bir Boeing 777 uçağının Wuhan Tianhe Uluslararası Havalimanı'ndan havalanmasıyla başladı. Uçuşun her Cumartesi günü gerçekleşeceği ve Wuhan'dan kalkarak San Francisco'ya ulaşacağı belirtildi.

05.11.2023 10:53

WUHAN, 5 Kasım (Xinhua) -- Wuhan ve San Francisco'yu birbirine bağlayan direkt bir uçuş rotası Cumartesi günü yeniden başladı.

283 yolcu taşıyan bir Boeing 777 uçağının Wuhan Tianhe Uluslararası Havalimanı'ndan Beijing saatiyle 15.30'da havalanmasıyla Kovid-19 pandemisinin ardından Çin'in iç kesimleri ile ABD arasındaki ilk direkt yolcu uçuşu yeniden başlamış oldu.

CZ659 sefer sayılı uçuş her Cumartesi günü Beijing saatiyle 15.10'da Wuhan'dan kalkarak yerel saatle 11.55'te San Francisco'ya ulaşacak.

Uçuş operatörü Çin Güney Havayolları'ndan yapılan açıklamada, CZ660 sefer sayılı dönüş uçuşunun San Francisco'dan yerel saatle 12.55'te havalanacağı ve ertesi gün Beijing saatiyle 18.40'ta Wuhan'a ulaşacağı belirtildi.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Turizm Wuhan ve San Francisco Arasındaki Direkt Uçuşlar Yeniden Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement