Yamaç paraşütü pilotu kano ile denize indi - Son Dakika
Turizm

Yamaç paraşütü pilotu kano ile denize indi

Yamaç paraşütü pilotu kano ile denize indi

Antalya'nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval, özel olarak hazırlanan düzenekle paraşütüne bağladığı kano ile denize indi. Kaval, paraşütüne bağladığı kano ile yaklaşık 800 metre yükseklikteki Yassıtepe'den Kleopatra Plajı'na doğru atladı. Kanoyla kürek çekerek Alanya Kalesi'ne ulaşarak Fosforlu, Aşıklar ve Korsan Mağaraları ile Alanya Tersanesi'ni gezen Kaval, gazetecilere, 10 yılı aşkın süredir tandem pilotluğu yaptığını söyledi. Kaval, daha önce Alanya'da özel hazırladığı yatak odası düzeneğiyle paraşütle uçtuğunu hatırlatarak, projeye katkı veren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Ulusky yamaç paraşütü pilotlarına teşekkür etti. Belgesel tadında çok güzel ve sıra dışı bir projeye imza attıklarını ifade eden Kaval, 'İnsanlar yeni bir şeyler görmeyi seviyor. Bu yüzden yeni projeler yaptıktan sonra daha mutlu oluyorum.' dedi.

24.06.2023 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval, özel olarak hazırlanan düzenekle paraşütüne bağladığı kano ile denize indi.

Kaval, paraşütüne bağladığı kano ile yaklaşık 800 metre yükseklikteki Yassıtepe'den Kleopatra Plajı'na doğru atladı.

Kanoyla kürek çekerek Alanya Kalesi'ne ulaşarak Fosforlu, Aşıklar ve Korsan Mağaraları ile Alanya Tersanesi'ni gezen Kaval, gazetecilere, 10 yılı aşkın süredir tandem pilotluğu yaptığını söyledi.

Kaval, daha önce Alanya'da özel hazırladığı yatak odası düzeneğiyle paraşütle uçtuğunu hatırlatarak, projeye katkı veren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Ulusky yamaç paraşütü pilotlarına teşekkür etti.

Belgesel tadında çok güzel ve sıra dışı bir projeye imza attıklarını ifade eden Kaval, "İnsanlar yeni bir şeyler görmeyi seviyor. Bu yüzden yeni projeler yaptıktan sonra daha mutlu oluyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Yamaç paraşütü pilotu kano ile denize indi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement