Bayram Ekici, Anadolu Ajansı'nın 'Yılın Kareleri' oylamasında fotoğrafları inceledi.
Kapadokya Değer Ödülleri töreni, gazeteci ve kurumları onurlandırdı, ödüller 12 kategoride verildi.
TGF Genel Başkanı Karaca, gri pasaportun aile bireylerini kapsayacak şekilde genişletilmesini bekliyor.
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut'u makamında ağırladı. Ziyarette yerel basının sorunları ve ekonomik zorluklar konuşuldu.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 69. Başkanlar Konseyi toplantısı Gebze Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde başladı. Toplantıda Anadolu basınının son durumu, sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, CHP'nin Marmaris'te düzenlediği Yerel Medya Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, Anadolu'da gazetecilerin yüzde 60'ının asgari ücret bile alamadığını ve çalışanların banka kartlarının gazetenin muhasebecisinin cebinde olduğunu belirtti. Karaca, Anadolu basınının sorunlarının sadece gazete sahiplerinin sorunları olmadığını ve Anadolu'da gazetecilerin yaşadığı sıkıntıların artarak devam ettiğini ifade etti.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri' töreninde ödüller sahiplerine takdim edildi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilere destek çağrısında bulunarak, depremzedelerin yaşadığı sıkıntıların aşılması için devletin bir destek paketi çıkarmasını beklediklerini belirtti. GGC Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ceylan ise Diyarbakır'ın önemli bir basın merkezi olduğunu vurgulayarak, ödül alan gazetecilerin cesaret ve fedakarlıklarını takdir ettiklerini ifade etti.
Bazı internet sitelerinde kişileri hedef göstererek hakaretvari yapılan haberlere sert tepki gösteren Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, gazetecilik mesleğinin bir silah değil, kutsal bir meslek...
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili vuran deprem sonrası Diyarbakır'a gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet, gazetecilerin ilin gözü ve kulağı olduğunu söyledi.
TGF Başkanı Yılmaz Karaca: "Basın olmazsa o ilin gözü ve kulağı yok demektir" Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili vuran deprem sonrası Diyarbakır'a gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet, gazetecilerin ilin gözü ve kulağı olduğunu söyledi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Nuri Kolaylı, Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde şu ana kadar bölgede yaşayıp görev yapan 16 gazetecinin hayatını kaybettiğini, halen enkaz altında olan gazetecilerin olduğunu söyledi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Karaca: "Gazeteciler için yeşil pasaport çalışması başlatıldı" Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilere verilen gri pasaportlar yerine yeşil pasaport alabilmeleri için çalışma başlatıldığını açıkladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde görevini yapmakta olan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mert Gürenç'e yapılan saldırıyı kınadı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu İl Temsilcisi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, hiçbir gücün, Türk basınını ve halkın doğru haber alma hakkını kısıtlayamayacağını söyledi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Sezerer basın mensuplarına yönelik engellemeleri kınayarak, "Kolaylaştırmıyorsunuz bari zorlaştırmayın" dedi.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) bu yıl 36'ncısını düzenlediği "Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri" sahiplerini buldu.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 102'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 11-13 Şubat'ta Antalya'da yapılacak "65. Başkanlar Konseyi Toplantısı"nda yerel medyanın sorunlarının ele alınacağını belirtti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir'de gazeteciler bir araya geldi.
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından "Geleceğin Medyası Germanicia'da buluşuyor" projesi kapsamında düzenlenen "Germanicia Medya Ödülleri"nde Anadolu Ajansı'nın (AA) 3 muhabirine ödül verildi.
Malatya'nın deprem kuşağında ve her zaman risk altında olduğunu belirten Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, " Kentsel dönüşümün hızlanmaması veya bu yapıların dönüştürülmemesi önümüzdeki günlerde aynı sorunları tekrar gün yüzüne çıkaracaktır.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC)'ni ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Yönetim Kurulu...
Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 10'uncu Olağan Genel Kurulu, Alanya'da yapıldı.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Mehmet Aydın, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) Alanya'da yapılan 10. Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) Alanya'da yapılan 10. Genel Kurulunda yönetim kuruluna seçilerek genel başkan yardımcısı oldu.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Hakan Sezerer Türkiye Gazeteciler Federasyonunun 10. Olağan Genel Kurulunda Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na, SANKO Holding'in Anadolu basınına desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Cafer Esendemir, Şile'de haber takibi yapan gazetecilere yönelik saldırıyı kınadı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim Kurulu üyeleri çalışma ziyareti kapsamında (BGYC) Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Semra Aman Akyürek'i ziyaret etti.