Akyurt Belediye Başkanı Nagihan Kargel'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı - Son Dakika
Yaşam

Akyurt Belediye Başkanı Nagihan Kargel'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı

Akyurt Belediye Başkanı Nagihan Kargel\'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, kas hastalığı nedeniyle yürüme engelli olan Nagihan Kargel'e evinde sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. Başkan Ayık'ın ziyaretine AK Parti Akyurt Gençlik Kolları Başkanı Mukadder Tüfekci de katıldı.

29.11.2023 22:10  Güncelleme: 22:16

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'tan, kas hastalığı nedeniyle yürüme engelli olan Nagihan Kargel'e sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

Akyurt Belediye Başkanı Ayık, Akyurt'ta yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüme engelli olan Nagihan Kargel'i evinde ziyaret ederek sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Başkan Ayık'nın ziyaretine AK Parti Akyurt Gençlik Kolları Başkanı Mukadder Tüfekci de eşlik etti.

Başkan Ayık'ı ve diğer misafirleri karşısında görünce şaşırıp duygulanan Nagihan ve annesi Refika Kargel, Başkan Ayık'a teşekkür etti. 40 yaşına giren Nagihan'ın doğum gününü tebrik eden Başkan Ayık, Nagihan ile ilgilenip ailesi ile sohbet etti.

Misafirlerinin getirdiği doğum günü pastasındaki mumları üfleyip söndüren Nagihan, bu güzel doğum günü kutlaması için Başkan Ayık ve beraberindekilere teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Akyurt Belediye Başkanı Nagihan Kargel'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement