Antalya'da Sahilde Hortum Çıktı, Tatilciler Şaşkına Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Sahilde Hortum Çıktı, Tatilciler Şaşkına Döndü

20.06.2023 17:06  Güncelleme: 17:08

Antalya'nın Serik ilçesinde şiddetli rüzgarın oluşturduğu küçük çaplı hortum, tatilcilere zor anlar yaşattı. Sahilde kum fırtınasına neden olan hortum, şezlongları ve şemsiyeleri de savurdu. Olay anı bir tatilcinin cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Kıyı şeridinde güçlü esen rüzgar nedeniyle şezlonglar ve şemsiyeler savruldu, bazı tatilciler ise panik içinde kaçmaya çalıştı.

Sahilde hortum çıktı, tatilciler neye uğradığını şaşırdı

Sahilde kum fırtınasına neden olan küçük çaplı hortum, şezlongları ve şemsiyeleri de savurdu

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde şiddetli rüzgarın oluşturduğu küçük çaplı hortum, tatilcilere zor anlar yaşattı. Sahilde kum fırtınasına neden olan hortum, şezlongları ve şemsiyeleri de savurdu.

Serik ilçesine bağlı Boğazkent sahilinde şiddetli rüzgar küçük çaplı hortum oluşturdu. Olay anı bir tatilcinin cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Boğazkent sahilinde denize giren tatilciler, ansızın gelişen rüzgar hortumuyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Otelin sahilinde etkisini gösteren hortum adeta kum fırtınası oluşturarak eşyalarını kurtarmaya çalışan tatilcilere zor anlar yaşattı. Kıyı şeridinde güçlü esen rüzgar nedeniyle şezlonglar ve şemsiyeler savruldu, bazı tatilciler ise panik içinde kaçmaya çalıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Antalya'da Sahilde Hortum Çıktı, Tatilciler Şaşkına Döndü - Son Dakika


Advertisement