Başkan Üzülmez, Alo Evlat Hattı Büyükleri ile Umre'ye Gitti - Son Dakika
Yaşam

Başkan Üzülmez, Alo Evlat Hattı Büyükleri ile Umre'ye Gitti

Başkan Üzülmez, Alo Evlat Hattı Büyükleri ile Umre\'ye Gitti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı üstlenen ve sağlık durumu uygun olan Kartepeli büyükleri ile birlikte Umre’ye gitti.

02.02.2018 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı üstlenen ve sağlık durumu uygun olan Kartepeli büyükleri ile birlikte Umre'ye gitti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projelerinden biri olan Alo Evlat hattı birimi bakımını üstlendiği Kartepe'li büyüklerin Umre isteklerini yerine getirdi. Yoğun programı içerisinde her fırsatta Kartepe'nin yaşayan tarihleriyle bir araya gelen Başkan Üzülmez, onların Umre isteklerini de dikkate alan önemli bir organizasyona imza attı. Başkan Üzülmez'in önderliğinde oluşturulan kafilede 15 vatandaşın yanı sıra Alo Evlat Hattı ekibinden 5 personel de yaşlıların bakımı ve sorumluluğunu üstlenmek üzere görevli olarak yer aldı. Cengiz Topel Havaalanından yola çıkan kafile önce Mekke'ye gitti. Mekke'de 16 gün kalacak olan kafile, 4 gün Medine'de kaldıktan sonra geri dönecek.

Başkan Üzülmez'in de aralarında bulunduğu kafile, Cengiz Topel Havaalanı'nda havalanan uçakla yola çıktı. Umre'ye giden kafileyi uğurlamak üzere Cengiz Topal Havaalanı'na gelen Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, kısa bir uğurlama konuşması yaparak, "Heyecanlısınız, mübarek bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Bizlerden selamlarımızı götürmenizi ve dualarınızda bizleri unutmamanızı diliyoruz. Ülkemizin özel duaya ihtiyacı var. Mehmetçiklerimiz dere, tepe demeden, bizler için mücadele etmektedirler. Kabe'de yapacağımız duaların büyük bir anlamı vardır. Allah dualarını ve umrenizi kabul eylesin. Sizlere imrenmemek, gıpta etmemek mümkün değildir. Belediyemiz tarafından uygulamaya konulan Alo Evlat Hattı ve Belediye Başkanımız Üzülmez Umre'ye gidiyorsunuz" dedi.

Duyduğu mutluluğu dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Alo Evlat tarafından bakımı yapılan büyüklerimizin en büyük arzularını yerine getirmek için yola çıktık. Peygamber Efendimizin kabrinin bulunduğu Medine'ye, hem de dünyanın merkezi olan Mekke'ye gidiyoruz. Allah sağlıklı bir şekilde gidip gelmeyi bizlere nasip etsin. Kutsal topraklarda çok dua edeceğiz. En öncelikli duamız ise Mehmetçiklerimiz için olacaktır. İnşallah dualarımız kabul olur. Herkes haklarını helal etmelerini diliyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Daha sonra Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün tarafından edilen duaların ardından Başkan Üzülmez ve beraberindeki kafile kutsal yolculuk için uğurlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Üzülmez, Alo Evlat Hattı Büyükleri ile Umre'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement