Beyoğlu Belediyesi Meclisi'nin ocak ayı birinci toplantısı bugün yapıldı. Toplantı ilginç diyaloglara sahne oldu. Geçen mart ayında yapılan seçimde CHP'ye geçen belediyenin birimleri kamu binalarından çıkartılırken bugünkü toplantıda da ilginç bir tartışma yaşandı.
Meclis'in AK Parti Grup Başkanvekili Sezayi Çimen, belediyenin kimsesizlere çorba ikram ettiği karavanın kendilerine ait olduğunu iddia etti. Belediye Başkanı İnan Güney'e "O karavan bizim seçim dönemimizde Murat Kurum Başkanımızın karavanıydı. Çorba dağıttığınız karavanla ilgili de kiraya veren şirket birkaç kez istedi. Biz de talepte bulunduk. Karavanımızı verirseniz de çok mutlu oluruz" dedi.
Güney ise bu talebe gülerek, "Bir karavanımız vardı, ona da göz diktiniz yani" diyerek karşılık verdi ve salondan kahkaha sesleri yükseldi.
Son Dakika › Yaşam › Beyoğlu Belediyesi Meclisi'nde 'Karavan' Tartışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.