Çanakkale'ye su tankerleri gönderildi - Son Dakika
Yaşam

Çanakkale'ye su tankerleri gönderildi

Çanakkale\'ye su tankerleri gönderildi

Çanakkale'de çıkan orman yangınlarının söndürülmesi için Küçükçekmece Belediyesi tarafından su tankerleri gönderildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri de çalışmalara devam ediyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, geçmiş olsun dileklerini ileterek, yangının bir an önce söndürülmesini ve can kaybı yaşanmamasını temenni etti.

23.08.2023 09:19

Torbalı'dan dün gece saatlerinde Çanakkale'ye hareket eden su tankerleri yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Torbalı Belediyesi tarafından Çanakkale'de dün öğle saatlerinde çıkan yangında kullanılmak üzere bölgeye su tankerleri gönderildi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin'in talimatı ile Çanakkale'de yaşanan yangına müdahale için giden Torbalı Belediyesi'ne ait su tankerleri, bölgede yangın söndürme çalışmalarına başladı.

Torbalı Belediyesi'nden bölgeye gönderilen araçlar bölgede söndürme ve soğutma işlemlerinin yanı sıra İtfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü araçlarına su takviyesi de yapıyor. Yangın söndürmeye destek amaçlı gönderilen araçların yangının söndürüleceği tarihe ana bölgede kalacağı öğrenildi.

Yaşanan yangından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "Çanakkale'deki hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dayanışmanın gücüyle el ele vererek, bu felaketinde üstesinden geleceğiz. Su tankerlerimiz ve personellerimiz ile çalışmalarına destek olduğumuz yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını diliyoruz. Tek temennimiz yangının bir an önce söndürülmesi ve herhangi bir can kaybı yaşanmaması" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çanakkale'ye su tankerleri gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement