Datça'da 100. Yıl Coşkusu Fener Alayı ve Yüksek Sadakat Konseriyle Taçlandı - Son Dakika
Yaşam

Datça'da 100. Yıl Coşkusu Fener Alayı ve Yüksek Sadakat Konseriyle Taçlandı

Datça\'da 100. Yıl Coşkusu Fener Alayı ve Yüksek Sadakat Konseriyle Taçlandı

Muğla'nın Datça ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları fener alayı ve Yüksek Sadakat konseriyle son buldu. Vatandaşlar Türk bayraklarıyla yürüyüşe katılarak coşkuyu paylaştı.

29.10.2023 23:30  Güncelleme: 23:34

Muğla'nın Datça ilçesinde gün boyu kutlamalarla yaşanan 100. yıl coşkusu, akşam düzenlenen fener alayı ve Yüksek Sadakat konseri ile tavan yaptı.

Ülke genelinde olduğu gibi Muğla'nın Datça ilçesinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, törenlerle kutlandı. Gün boyu devam eden Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu, akşam saatlerinde yapılan fener alayı yürüyüşü ile taçlandı. Şenkaya kavşağında toplanan vatandaşlar, fener olayına yoğun katılım gösterirken, cadde hınca hınç doldu. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe katılan vatandaşlar askerlerin ellerinde taşıdıkları meşale ve lise öğrencilerin çaldığı marşlar eşliğinde amfi tiyatroya kadar yürüdü. Vatandaşların alkışları arasında devam eden fener alayının ardından ünlü rock gruplarından Yüksek Sadakat sahne aldı. Cumhuriyet bayramı törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde devam ederken, Yüksek Sadakat şarkılarıyla Datçalılara unutulmaz bir gece yaşattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Datça'da 100. Yıl Coşkusu Fener Alayı ve Yüksek Sadakat Konseriyle Taçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement