Eğirdir Huzurevi'nde Yaşlılar Günü Kutlaması - Son Dakika
Yaşam

Eğirdir Huzurevi'nde Yaşlılar Günü Kutlaması

Eğirdir Huzurevi\'nde Yaşlılar Günü Kutlaması

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlenen programla '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' huzurevinde kutlandı. Programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve huzurevi sakinleri katıldı.

02.10.2023 16:53  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' huzurevinde gerçekleştirilen programla kutlandı.

Eğirdir Huzurevi'nde düzenlenen programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Huzurevi Müdürü Melek Gök ve huzurevi sakinleri katıldı. Huzurevi müdürü ve çalışanlarının hazırladığı kahvaltı ile başlayan programda huzurevi sakinleri mutluluklarını dile getirerek, teşekkür ettiler. Kaymakam Çelik, huzurevinde kalan vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilendi.

Kaymakam Çelik, programda yaptığı konuşmada huzurevi sakinlerine sağlıklı bir yaşam dileyerek, "Yaşlılarımız tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğimize ışık tutan, geçmişi yaşatarak milli kültür ve değerlerimizi yarınlara aktaran toplumsal hafızamızdır. Milletimiz, bugünlere gelmemizde çok büyük emekleri olan büyüklerimize saygı ve sevgiyle yaklaşmayı sağlayan bir kültürün temsilcisi olmuş; büyüklere gösterilen minnet duyguları ve ihtimam toplumumuzda varlığını her zaman hissettirmiştir. Her birinizi sağlıklı bir şekilde görmek bizleri de çok mutlu etti. Her birinizin ellerinden öpüyorum. Allah hepinize sağlık, mutluluk ve huzur versin" dedi.

Daha sonra huzurevinde incelemelerde bulunan Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök, göreve yeni başlayan Huzurevi Müdürü Melek Gök'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Eğirdir Huzurevi'nde Yaşlılar Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement