Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği Ek Hizmet Binası Hizmete Girdi - Son Dakika
Yaşam

Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği Ek Hizmet Binası Hizmete Girdi

Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği Ek Hizmet Binası Hizmete Girdi

Bilecik’te inşa edilen Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği ek hizmet binası okunan dualarla hizmete girdi.

10.04.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te inşa edilen Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği ek hizmet binası okunan dualarla hizmete girdi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinin daha aktif ve verimli yürütülebilmesi için Ertuğrulgazi Mahallesindeki boş bir alana Bilecik İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılan Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, siyasi parti temsilcileri ve polis memurları katıldı.

Açılış töreni öncesi konuşma yapan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, "Teşkilatımızın 173'üncü kuruluş yıl önümünde Polis Merkezi Amirliği ek hizmet binasının açılış törenine hepiniz geldiğiniz için kendim ve meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Necati Akkuş'un dua etmesi, Bilecik'te özel bir anaokulu öğrencilerinin günün anlam ve önemine dair şiir okumaları ve protokol üyeleri ile birlikte kurdele kesmeleriyle Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği ek hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği Ek Hizmet Binası Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement