Erzincanlı Yazarlar Kitap Kafe de Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Erzincanlı Yazarlar Kitap Kafe de Okurlarıyla Buluştu

Erzincanlı Yazarlar Kitap Kafe de Okurlarıyla Buluştu

Erzincanlı yazarlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle yürütülen "Okuma Sevgisi" projesi kapsamında Özel Esentepe Erkek Öğrenci Yurdu’nda açılan Kitap Kafe de okurlarıyla buluştular.

29.06.2018 14:43

Erzincanlı yazarlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen "Okuma Sevgisi" projesi kapsamında Özel Esentepe Erkek Öğrenci Yurdu'nda açılan Kitap Kafe de okurlarıyla buluştular.

Özel Esentepe Erkek Öğrenci Yurdu'nda, on binlerce kitabın Erzincanlı kitapseverlerle buluşturulduğu Kitap Kafe de ki yazarların imza günü, beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Gerçekleştirilen imza gününde Yazar Hamdi Ülker, "Yedi Levin Akşamı", "Kanayan Çiçekler Zamanı" ve "Dergah" isimli kitaplarını, Yazar Metin Yıldırım, "Adını Şiirler Koysun" isimli şiir kitabını, Hikmet Köksal ise "Başarı Yolunda 11 Ölümcül Hata", "Etkili Yaşam ve Temel İlkeleri" ve "Hamur Çocuk" isimli kitaplarını okurlarına imzaladılar.

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde okuyucular imzalattıklarını kitapların yazarlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Erzincanlı Yazarlar Kitap Kafe de Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement